A Dortmund megtartaná Hakimit

A Borussia Dortmund sportigazgatójának elmondása szerint a német klub szeretné, ha Achraf Hakimi a következő idénytől is a csapatukat erősítené.

A marokkói válogatott védő nagy hatással van a Dortmundra, amióta 2018 nyarán két évre, kölcsönbe csatlakozott a német csapathoz. Michael Zorc szerint hamarosan sor kerül a játékossal kapcsolatos egyeztetésekre a Real Madriddal.

A 21 éves játékos valóban kulcsfigurává nőtte ki magát a Signal Iduna Parkban, ahol a Dortmund ebben az idényben lejátszott 25 mérkőzésének mindegyikén pályára lépett, hat gólt szerezve és öt gólpasszt kiosztva, ami nem rossz mutató egy védőtől.

Achraf

„Többször kifejeztük már azzal kapcsolatos szándékunkat, hogy a nyár után is megtartanánk Achrafot” – mondta Zorc egy interjú során. „De jelenleg nincs itt az ideje erről döntést hozni.”

„A Real Madridé lesz az utolsó szó, de még semmi nem dőlt el. A következő hetekben vagy hónapokban tárgyalni fogunk velük.”

Nem tiszta, hogy a Dortmund kölcsönbe, vagy véglegesen szeretné megszerezni a játékost

Továbbra sem egyértelmű azonban, hogy a Dortmund célja a jelenleg érvényben lévő kölcsönszerződés meghosszabbítása, vagy esetleg egy végleges átigazolás. A játékos nem fejezte ki egyértelműen, hogy miként képzeli el a jövőjét, de úgy tűnik, hogy minden attól függ majd, Zinédine Zidane mit tervez a fiatal védővel a következő idénytől.

„A következő nyár már nincs messze, de meg kell várnunk, hogy mi történik” mondta Achraf az AS újságírójának októberben. „Nem szabadna a következő szezonra gondolnom, csak arra kell koncentrálnom, hogy jó idényem legyen.”
 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK