Zidane: Remekül teljesítettünk, csak a gól hiányzott

A francia mester a Barcelona elleni döntetlen után.

„Nagyon elégedett vagyok a játékosok hozzáállásával. Nagyszerű meccset játszottunk, ahol csak a gól hiányzott, de ilyen a futball. Amikor megvannak a lehetőségeid, azokat ki is kell használnod, de ma ez nem sikerült.”

„Gratulálnunk kell a játékosoknak, mert ez egy nagyon nehéz pálya, ahol az ősi rivális ellen kellett játszanunk. Remekül teljesítettünk, meg vagyok elégedve velük. A legfontosabb, hogy legyenek helyzeteid és nyílt legyen a játék, mi pedig pontosan ezt vittük véghez.”

Zidane

„Nem tudtunk betalálni, de büszkék vagyunk a játékosainkra. Sok gólt lőttünk már ebben az idényben, szóval a góltalanságunk csak erre a meccsre volt igaz. A játékosoknak boldognak kell lenniük amiatt, amit tettek.”

„Nem nézték vissza a kérdéses eseteket, ezzel nem tudsz mit tenni. Nem fogok ezeken a dolgokon rugózni.”

„Ezzel a teljesítménnyel megnyerhettük volna a meccset, de a futball már csak ilyen. Nem kell ezzel foglalkoznunk tovább. A legfontosabb, hogy megfelelő hozzáállással léptünk pályára, és 90 percen át nyomás alatt tartottuk őket és elválasztottuk őket a labdától. Ez egész jól sikerült, csak a gól hiányzott.”

„Bale fontos játékosunk, ezt ma is megmutatta. Remekül játszott, így kell folytatnia.”

„A Valencia és a Barcelona elleni döntetlenek miatt úgy érzi az ember, hogy többet akar. A futballban így mennek a dolgok, de a hozzáállás és a teljesítmény szempontjából jól állunk.”

„A pályán kívül minden olajozottan ment, ez a lényeg. Jó meccset akartunk járni, én pedig úgy gondolom, hogy mindenki elégedett lehet.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK