Lenglet: Számomra ez nem tizenegyes

A Barcelona játékosai az El Clásico után.

Clément Lenglet:

„Számomra ez nem tizenegyes. (a Varane-nal való találkozásáról – a szerz. kieg.) Fejjel akartam megszerezni a labdát, erőt akartam vinni a mozdulatba. A testemet és a lábaimat használtam erre, de sajnos véletlenül elértem Varane lábát.”

Lenglet

„Én vagyok az eset főszereplője, tudtam, hogy meg tudom szerezni a labdát. Nem az a fajta játékos vagyok, aki szeret megrúgni másokat. De ha valaki azt gondolja, hogy tizenegyes volt, az az ő véleménye. A VAR meghozta a döntést, amit tiszteletben kell tartani.”

„Voltak helyzeteink, kettő Messi, egy Suárez előtt. Úgy érezzük, hogy elhullajtottunk két pontot. Keserű szájízzel megyünk haza.”

„A Madrid egy minőségi csapat, és ha ide jönnek, akkor inkább védekezni szoktak.”

De Jong:

„Egy kissé csalódottak vagyunk a mérkőzés miatt. A hangulat és minden körülmény kiváló volt, de jobban akartunk játszani. A Barcelonának hazai pályán mindig győznie kell.”

 „Nagy nyomás alatt tartottak minket, így kialakultak egy az egy elleni szituációk támadásban, de nem gondolom, megfelelő módon tudtuk megjátszani a támadóinkat, ez volt a fő probléma.”

De Jong

 „Ha döntetlent játszol hazai pályán, nem vagy elégedett. Úgy gondolom, a Madrid remekül teljesített. Végig nyomtak és bátran játszottak. Nem győztek le minket, de jól játszottak.”

Rakitić:

„Ismerjük az ilyen meccseket, mindig kemény munkát igényelnek. A Real Madridnak voltak helyzetei az első játékrészben. Nehéz volt, de később nekünk is megvoltak a lehetőségeink. Egy gól elég lett volna, de most nem sikerült. Mindkét csapat jól teljesített.”

„Úgy gondolom, hogy igazságos eredmény született. Mindkét csapat jó pillanatban érkezett a meccsre, ez pedig meg is mutatkozott. Nehéz meccs volt. Tudjuk, hogy milyen erősek. Lehet, hogy csak az utolsó passz hiányzott, vagy a megfelelő utolsó labdaérintés ahhoz, hogy gól szülessen. Mindenesetre a csapat munkájával elégedett vagyok.”

Rakitic

„Nem voltunk kellően nyugodtak. De ez normális. Meg kell találnunk a megoldást. Ahogy haladunk előre az időben, egyre jobbak lettünk. Összeállt a játékunk.”

„Nagyon tisztelem Varane-t, és nem gondolom, hogy a kérdéses esetekről kellene beszélnie, igazából mi is tudnánk mit mondani. Kemény mérkőzés volt, mindkét csapat nyerni akart. Harcoltunk a győzelemért.”
 

Forrás: MARCA, Sport
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…