Casemiro: Kevés csapatnak sikerülne az, amit mi véghez vittünk

A játékosok a Barcelona elleni döntetlen után.

Casemiro:
„Ez egy igazán szoros mérkőzés volt, nagyon magas szinten folyt a játék, tele nagyszerű játékosokkal. Voltak időszakok, amikor inkább ők birtokolták a labdát, köszönhetően a kiváló játékosaiknak, de leginkább mi irányítottunk, sok helyzetet kialakítottunk. A focit azonban gólra játsszák.”

„A legutóbbi meccseinken már megmutattuk, hogy folyamatosan javulunk és nagyon magas szinten játszunk. Az edző remek munkát végez, önbizalmat ad nekünk. Az, ahogy ide jöttünk és így teljesítettünk ma este, kevés csapatnak sikerülne. Mindenkinek jár a gratuláció. Erősek fogunk maradni, mivel harcban állunk minden trófeáért.”

Casemiro

„A bíró mindig megteszi, ami tőle telik. Ha beszéltél Varane-nal a szünetben, megnézted a sebeket a combján és visszanézed az esetet, akkor bosszús leszel, de a bíró mindent megtett, a VAR pedig ott van, hogy segítsen neki. Ha ilyen döntést hozott, akkor ezt tiszteletben kell tartanunk.”

Ramos:
„Sosem lehetsz boldog, ha nem sikerül nyerned. Mindig jó dolog pontokat gyűjteni. A Real Madrid ma este igazi karakterrel rendelkezett egy olyan pályán, ami az egyik legnehezebb, egy olyan csapat ellen, amely mindig sokat birtokolja a labdát, mi pedig már az ő térfelükön elvettük tőlük. Ezt akartuk elérni, és sikerült is. Annak ellenére, hogy nem sikerült nyernünk, jó érzésekkel távozunk.”

„Irányítottuk a játékot, valamivel több helyzetet dolgoztunk ki, mint ők. Itt mindig nehéz játszani, és sosem könnyű elvenni tőlük a labdát. Magasan letámadtuk őket és el akartuk venni tőlük a labdát, ez pedig elég jól működött. Remek időszakban vagyunk a teljesítmény tekintetében, fizikálisan pedig nagyon kiegyensúlyozottnak tűnünk.”

Varane és Ramos

„Kár, hogy itt az év vége. Reméljük, hogy a szünet után is így tudjuk folytatni. Még van egy meccsünk az Athletic ellen, ahol szintén megpróbáljuk megszerezni a három pontot.”

„Megnéztük a kérdéses helyzeteket a szünetben, és teljesen egyértelmű, hogy mindkettő tizenegyes volt, de ezen nem tudunk változtatni. A VAR ott van, hogy segítsen, ha pedig kétségeid vannak, visszanézheted az esetet. Ez nem történt meg, ami nagy szerencsétlenség. Most akkor bízzunk benne, hogy ha mi csinálunk egy ilyen tizenegyest, akkor azt sem nézik majd vissza, de ilyen dolgok megesnek a fociban.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Luka Modrić és Brahim (forrás: realmadrid.com)
Tovább

A Real Sociedad elleni kezdőcsapat

Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára a Real Sociedad elleni bajnokin. Kezdőcsapat 25. Kepa2. Carvajal3. Militão6. Nacho20. Fran…