Modrić: Fontos volt a jó játék és a győzelem

A játékosok közül a három gólszerző nyilatkozott a sajtó munkatársainak.

Modrić 

„Fontos volt, hogy jól kezdjük a mérkőzést, jó futballt játsszunk, és megszerezzük a győzelmet. Erre képesek is voltunk a mérkőzés nagy részében.  Jól játszottunk, megérdemelten nyertünk. Nem volt olyan folyamatos a játék az első félidőben, de a mérkőzés végének közeledtével egyre erősebbekké váltunk. A második félidő már jobb volt, sikerült is három gólt szereznünk.” 

„Meglátjuk, kit sorsolnak ki az ellenfelünknek. Minden csapat ellen nehéz, nincsenek könnyű mérkőzések a csoportküzdelmeket követően. Várjuk a sorsolást, örülünk, hogy ott van a nevünk a kalapban. Most egy kiemelten fontos hét következik, szépen akarjuk búcsúztatni az évet. Jelen pillanatban tele vagyunk önbizalommal.” 

Rodrygo

„Zidane mindig kiemeli, hogy az összes játékosára szüksége van, ezt pedig ma be is bizonyította, és mindenki láthatta, mindannyian készen állunk arra, hogy segítsük a csapatot. Felvillanyoz a gólom, és Vinícius találata is. Nagyszerűen teljesített a legutóbb, és a mai napon is. Mindannyian tudjuk, gólt szerezni mindig rendkívüli fontossággal bír.” 

„A következő mérkőzéseink nagyon nehezek, de készen állunk, és reméljük, meg tudjuk őket nyerni.” 

Vinícius

„Igazán boldog vagyok, hogy gólt szereztem, de még boldogabbá tesz a győzelem. Már jó sok idő eltelt a legutóbbi vereségünk óta, ezen az úton akarunk továbbmenni, hogy minél több trófeát gyűjtsünk be ebben a szezonban. Most igazán felszabadult vagyok, továbbra is sokat fogok dolgozni a befejezéseken, a főnök sokat segített ezen a téren. Kifejezetten örülök az első gólomnak a Bajnokok Ligájában.” 

„Benzema sokat segít a pályán és azon kívül is, mindig ellát néhány jó tanáccsal. Örülök, hogy továbbra is a legjobb emberekkel és játékosokkal dolgozhatok tovább. Az álmom, hogy mindig a Real Madridban játszhassak.” 

„A győzelem mindenkinek jót tesz. Most pihenünk egy kicsit a vasárnapi bajnoki előtt. Nagyon nehéz onnan elhozni a három pontot. Minden meccs nehéz. Még nem gondolunk a Barcelona elleni összecsapásra, csak a következő mérkőzésre összpontosítunk, amely a Valencia ellen esedékes.” 

A gólja: „Vártam a labdát, ami számomra jó helyre pattant, ez megkönnyítette a dolgokat. Mindig jó érzés betalálni, ez alól én sem vagyok kivétel. Mindig gólt akarok szerezni, de a jó teljesítményre fókuszálok elsősorban, amelynek köszönhetően egyre több játékperchez jutok, és segíthetem a csapatot. Ez a legfontosabb.” 

Rodrygo: „Örülök neki, remélem így folytatja a jövőben is.” 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK