Carvajal: Mbappé a világ egyik legjobbja, itt a helye

Dani Carvajal egy promóciós eseményen vett részt ma délután. Az ott tartózkodó újságírók természetesen elcsípték egy interjú erejére, a Real Madrid jobbhátvédje pedig készségesen válaszolt a felmerülő kérdésekre.

A Real Madridra meglehetősen intenzív napok várnak: bajnoki a Valencia, majd a Barcelona ellen, valamint hétfőn még ott van a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének sorsolása is. A videójátékok jelentik a megfelelő kikapcsolódást egy ilyen hektikus időbeosztás mellett?
Jól teljesítünk, de valóban kemény egy hét vár ránk. Olyan helyekre látogatunk, mint a Mestalla vagy a Camp Nou, ez pedig kellő motivációval lát el minket. Ami engem illet, igen, szeretek videójátékokkal kikapcsolódni.

Ha a való élet egy videójáték lenne, kilépnél belőle az El Clásico előtt, figyelembe véve a biztonsági körülményekről szóló híreket?
Nyugodtak vagyunk. Azt szeretnénk, ha le tudnánk játszani a mérkőzést, a lehető legnagyobb biztonságban. Hogy jó döntés, vagy hiba volt-e elhalasztani a mérkőzést, azt nem tudjuk. Utólag már könnyű bölcsnek lenni.

Hogy látod, hátrányos körülmények közepette lép pályára a Real Madrid a Camp Nouban?
Kevesebb időnk lesz a pihenésre, amit azért a test megérez. Ami a játékvezetőt illeti, Hernández Hernández egy nagyon jó bíró, a legjobbakat kívánom neki.

Amikor Zidane visszatért, azt ígérte, hogy a csapat formája javulni fog a bajnokságban…
Az edző mindig önbizalmat sugárzott felénk. Ő mindig azon van, hogy nyugodtak maradjunk és dolgozzunk igazán keményen. Emellett önbizalmat csepegtet belénk.

Hétfőn sorsolnak a Bajnokok Ligájában. Túl korai lenne újra találkozni Cristiano Ronaldóval?
Nyugodtak vagyunk a sorsolást illetően. Tudjuk, hogy senki sem akar minket húzni.

Szeretnél Cristiano Ronaldo ellen pályára lépni a Bajnokok Ligája döntőjében?
Benne lennék.

És szeretnél Mbappé oldalán játszani?
Nyilvánvalóan mind tudjuk, hogy mire képes. Az egyik legjobb játékos, így jó lenne a csapatunkban tudni őt. Ez az a klub, ahol a legjobb játékosoknak játszaniuk kell.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK