Mbappé nyomást helyez a PSG-re

A PSG nagyon szeretné meghosszabbítani Kylian Mbappé 2022-ben lejáró szerződését, de a játékos nem mutat érdeklődést a dolog iránt.

A francia az egyik legkeresettebb játékos Európában, számos topcsapat igazolná le azonnal, ha lenne erre lehetősége, köztük a Real Madrid is. A PSG mindenesetre egyetlen csapattal sem szeretne tárgyalásokba kezdeni támadójáról.

A párizsi klub jelenleg nehezen tudja kezelni Mbappé ügyét, mert bár ő a világ egyik legtehetségesebb támadója, az elmúlt két mérkőzésen mutatott viselkedése nyugtalanító volt.

Mbappé

A Nantes és a Montpellier elleni mérkőzéseken a 20 éves játékos rosszul reagált arra, amikor Thomas Tuchel lecserélte őt. A gesztusai egyértelmű üzenetként hatottak mind az edző, mind a vezetőség számára, akik egy győztes projektet és szupersztár státuszt garantáltak a játékosnak a csapatban.

Mbappé jövőjében döntő fontosságú lehet a csapat BL-menetelése, hiszen a támadó biztos akar lenni benne, hogy olyan klubban futballozik, ahol esélye van a közeljövőben megnyerni az Aranylabdát.

A PSG tudja, hogy ő már nem az a srác, aki korábban visszautasította a Real Madridot annak érdekében, hogy hazája fővárosában fejlődhessen. Már világklasszis játékosként tartják számon.

Leonardo, a PSG sportigazgatója egyértelművé tette, hogy felvette a kapcsolatot Mbappé képviselőivel a szerződéshosszabbítás miatt, az ajánlata pedig a Le Parisien szerint évi nettó 25 millió eurós fizetést és 2025-ig szóló kontraktust tartalmazott.

A klub katari tulajdonosai egyelőre nem akarják áldásukat adni a játékos távozására, különösen úgy, hogy Neymar helyzete is kérdéses.
 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK