Varane: Nagyon örülök a gólomnak

A játékosok nyilatkozatai az Espanyol elleni győzelem után.

Varane:
„Nagyon harcos meccs volt, ahol az ellenfél jól fedezte a területeket, nyomás alatt tartott és komoly erőfeszítésekre késztetett minket. Erős és magabiztos teljesítménnyel elkerültük a bekapott gólt, és kellően türelmesek voltunk ahhoz, hogy gólokat szerezzünk.”

„Úgy gondolom, hogy remekül teljesítettünk. Megpróbáltuk a saját játékunkat játszani, de az utolsó passzokkal komolyabb gondot akartunk nekik okozni. Egy csapat vagyunk. A csatárok segítenek nekünk, mi pedig nekik. Ez egy csapatmunka, örülök a gólomnak.”

„Sokkal magabiztosabbak vagyunk most, hogy egy remek sorozat van mögöttünk. Ezt így kell folytatnunk, mivel még sok meccsünk van az év vége előtt, amelyeken mindent bele kell adnunk.”

„Mendy sárga lapjai megkérdőjelezhetők, de nem láttam őket jól. A második sárga után is kitartottunk a maradék időben. Nem kaptunk gólt, ez pedig nagyon jó dolog.”

Varane

Valverde:
„Mindig megpróbálom megtenni, amit tudok. A kommunikáció Kroosszal és Casemiróval alapvető fontosságú, én pedig megpróbálok a labda irányába mozogni és keresni a labdát, illetve a védők mögé juttatni azt. Az egész csapaton és Zidane-on múlik a dolog, mind a meccseken, mind az edzéseken jól teljesítünk.”

„Az edző azt kéri tőlünk, hogy támadjunk és találjunk utat a tizenhatoson belülre, ha lehetséges. Ezt is próbálom tenni, ma pedig jó munkát végeztünk. A második gól tökéletes példa erre, sikerült a az alapvonalig eljutnom, majd onnan visszapasszolnom a labdát Benzemának.”

„Az elvégzett munkán kívül ott az elégedettség és a motiváció. A lehető legtöbbet próbáljuk kihozni ebből az időszakból, élvezzük a játékot a szurkolókkal. Tényleg érezzük a támogatásukat, ez pedig segít abban, hogy tovább tudjunk haladni.”

Rodrygo

Rodrygo:
„Mindig győznöd kell, ha a Real Madridban játszol, mi pedig nagyon örülünk, hogy ma is három pontot tudtunk szerezni. Imádok ebben a mezben játszani, a kezdőben szerepelni, úgyhogy továbbra is minden egyes nap ezért fogok harcolni.”

„Vinícius egy csodás játékos. Ismét briliáns játékkal rukkolt elő, ahogy ezt vártuk tőle. Mindig jó egy játékosnak, ha van egy ilyen meccse. Nagy erőssége, hogy mindig olyan közvetlen a játéka. Mindig beszélgetünk az edzéseken. Ma megvolt az esélyünk, hogy együtt játsszunk, bár nem voltunk közel egymáshoz, hiszen ő a bal oldalon, én pedig a jobb oldalon játszottam. Mi olyan játékosok vagyunk, akik szeretnek improvizálni, de elég egy pillantás, hogy megértsük, mit is akar a másik.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK