A csapatvacsora legviccesebb ajándékai

A Real Madrid játékosai szerda este közös vacsorán vettek részt, amely már hagyománnyá vált az elmúlt években a közelgő ünnepek előtt. A közösen eltöltött idő alatt a nevetésé és a jókedvé volt a főszerep, köszönhetően többek között az egymásnak adott frappáns vagy épp ironikus ajándékoknak.

Nem is olyan rég történt, hogy sokan emlegették a hiányzó csapatszellemet a Real Madrid öltözőjéből. Még többen mutogattak Gareth Bale-re, amikor a walesi a már sokat emlegetett zászló mögött ünnepelte a Magyarország elleni győzelmet válogatott csapattársaival. A tegnap esti vacsorán azonban éppen ő volt az egyik főszereplő, ő állt a jókedv forrásának középpontjában – úgy tűnik tehát, hogy megérte csatlakoznia végre a vacsorához, amit az előző években előszeretettel hagyott ki.

A walesi szélső olyan ajándékot kapott Marcelótól, ami a legtöbb és leghangosabb nevetést váltotta ki a társaktól: a brazil mókamester egész egyszerűen egy golfütőt vett ajándékba Bale-nek, amit természetesen a társak előtt adott át neki. Az ironikus ajándéktárgy érthető módon megnevettette a társakat. Bale azonban meglehetősen jól fogadta a gesztust, értette a humort – pedig már a jelenléte önmagában is nagy meglepetés volt, tekintve, hogy ez volt az első alkalom, amikor megjelent egy ilyen eseményen.

Hasonló reakciót váltott ki Lucas Vázquez ajándéka is: a szélső egy súlyzót kapott ajándékba a társaktól. Mindez azért vicces, mert Lucas éppen egy súlyzó miatt van „táppénzen”, amit ráejtett a lábára az edzőteremben, csonttörést okozva saját magának.

Marco Asensio a sérülése és rehabilitációja ellenére is jelen volt, és ha már így történt, ő sem úszta meg az ironikus ajándékot: a spanyol titán járókeretet kapott a társaktól, azt remélve, hogy ez majd segíti őt a lábadozásban.

Luka Jović sem maradhatott ki a sorból: az újonc támadó köztudottan problémákkal küzd a beilleszkedést illetően, többek között a nyelvi nehézségek miatt. A társak így megajándékozák őt egy spanyol szótárral.

Brahim, az első keret egyik legfiatalabb tagja pedig egy rakás gyerekjátékot kapott, utalva ezzel természetesen az életkorára.

A képsorokat látva mindenképp szívmelengető, hogy jó hangulat uralkodott a vacsora során. Mindig jó látni, ha egy összetartó közösség alkotja az öltözőt, melynek tagjai nemcsak küzdeni tudnak egymásért, hanem a tréfákat is előszeretettel kapják elő a kalapból, előre lendítve ezzel az öltözői morált.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK