Butragueño: Florentino érkezése fordulópont volt a Real Madrid számára

A klub korábbi legendája beszélgetett a RealmadridTV munkatársával.

Játékos karrier: „Nagyon szerencsés voltam, hogy játszhattam a Real Madridban. Sosem gondoltam volna, hogy eljutok odáig, hogy az első csapat mezét viselhetem. A futball szórakozás. Az élet csodás, nekünk pedig tisztában kellene lennünk azzal, hogy mennyire szerencsések vagyunk és ennek kellene lennie a legnagyobb motivációnak. Nekem azt tanították annak idején, hogy mindig 100%-ot kell kiadnod magadból.”

Aranygeneráció: „Nem volt rajtunk nyomás amiatt, hogy annak a generációnak a részei voltunk, mivel akkor teljesen természetesen kezeltük a dolgot és büszkék voltunk. Mindenki támogatott minket, különösen Alfredo Di Stéfano. Mindannyian jó benyomást keltettünk és nagyon jól éreztük magunkat.”

Butragueno

Amancio Amaro: „Ő adta meg a lehetőséget számomra, hogy sok meccsen pályára léphessek, ezért nagyon hálás vagyok neki.”

Család: „Édesapám 1943 óta klubtag, gyerekkoromban sokszor kihozott a stadionba.”

Alfredo Di Stéfano: „Édesapám mindig mesélt nekem Alfredóról. Számomra nagyon különleges dolog volt, hogy lehetőséget kaptam tőle, ettől csak még inkább tiszteltem őt.”

Benzema legendás gólja az Atlético ellen [Ami szinte egy az egyben olyan volt, mint Butragueño egyik találata]: „Benzema egy kritikus pillanatban mentette meg a Real Madridot azon a napon. Káprázatos játék volt, döntő fontosságúnak bizonyult a továbbjutás szempontjából. Az enyém is gyönyörű volt, de nem volt ilyen fontos.”

Benzema

Sanchís: „Nagyon közel laktunk egymáshoz, együtt jártunk edzésekre. Nagyon jó barátok voltunk.”

Florentino Pérez: „Florentino érkezése fordulópont volt a klub számára. Ő egy rendkívül tapasztalt üzletember, aki behozta azt a pluszt, amitől működik a gépezet, így a klub tovább növekedhet.”
 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK