Brahim: Mindig is minden idők legnagyszerűbb klubjában akartam játszani

A fiatal középpályás a klub hivatalos oldalának nyilatkozott.

„Mindig a mának éltem, sosem gondolkodtam a jövőn, de ha egy olyan klub hív, mint a Real Madrid, akkor arra gondolsz, hogy visszatérhetsz Spanyolországba és a világ és a futball történetének legjobb csapatában játszhatsz. Nagyon izgatott voltam, hatalmas örömöt éreztem. Mindig tudtam, hogy magasabbra akarok jutni és a világ legjobb csapatában akarok játszani.”

Brahim

„Ez egy gyerekkori álmom volt, egy egyszeri lehetőség nekem és a családomnak. Florentino elmondta, hogy érezzem jól magam és a többi jönni fog magától. Az, hogy látod a büszkeséget a szüleid arcán, kivételes érzés. Szeretem a nyomást és a nagy kihívásokat. A történelem, amit megírtál, a történelem, amit még meg kell írni: ez a mondat elmondja, hogy miről is szól a Real Madrid, mutatja a klub nagyságát. Amikor megérkezel ide, akkor rendkívül ambiciózus vagy, nyerni akarsz. Én minden címet meg akarok nyerni ebben az idényben, amit csak lehet, és annyit szeretnék segíteni, amennyit csak tudok.”

„Az, hogy a világ legjobb klubjában lehetek, egy gyerekkori álmom volt. Kemény munkával és alázattal sikerült elérnem. A debütálásom nagyon izgalmas volt. A Bernabéu egy kivételes stadion, otthon érzed magad benne. Amikor pályára lépsz, rájössz, hogy milyen hatalmas is a Madrid és a Bernabéu. Vártam a pillanatot, amikor pedig elérkezett, élvezni akartam a játékot, és le akartam nyűgözni azokat, akik kijöttek, hogy lássanak, a szurkolókat. Minden remekül ment.”

„Nagyon céltudatos játékos vagyok. Fél szemmel mindig a kaput figyelem. Jól cselezek, technikás vagyok, jól olvasom a játékot és tisztában vagyok azzal, hogy mi történik körülöttem, így tudok veszélyes helyzeteket kialakítani. A legnagyobb erősségem a munkamorálom, ez tesz jobbá. Az tesz engem azzá a játékossá a pályán, aki vagyok, hogy folyamatosan jobbá akarok válni és le akarom nyűgözni az embereket.”

Brahim

„Rengeteg videót néztem meg Zidane-ról. Ő egy kivételes edző, játékosként is az volt. Szerettem nézni a videóit, ahogy levette a labdákat és kihasználta a területeket. A koromból adódóan élőben nem láttam játszani, de nagyon szerettem volna. Nagyon kedves és barátságos velem. Remek a kapcsolatunk, örülök, hogy ő az edzőm és vele dolgozhatok.”

„Jó formában voltam, megsérültem, aztán egy időre partvonalon kívülre kerültem. Korábban sosem volt gondom a sérülésekkel. A lehető legjobban kellett túllendülnöm ezen, és szerintem ez sikerült is. Most már magam mögött hagytam ezt, most már előre kell tekintenem, nincs más lehetőség. Jól érzem magam, alig várom a folytatást. Keményen dolgozom, hogy készen álljak a továbbiakra és az edző rendelkezésére álljak.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK