VIDEÓ – Aleix Vidal: Ramos? Hadd reklamáljon…

A Real Madrid és az Alavés igazán küzdelmes, legfőképp a hazaiak jóvoltából olykor durva és túlzottan kemény meccset játszott. A találkozó végén a blancók örülhettek, hiszen három ponttal távozhattak a Mendizorrozából. A hazaiak egyenlítő gólja után azonban történt egy szokatlan esemény.

A mérkőzés első gólját Sergio Ramos jóvoltából a vendégek szerezték, de a hazaiak büntetőhöz jutottak, miután pont a Real Madrid kapitánya használta a könyökét a tizenhatoson belül. A tizenegyest aztán Lucas Pérez váltotta gólra, az ünneplés pillanataiban azonban történt egy nem várt esemény is.

A Barcelona és a Sevilla korábbi játékosa, Aleix Vidal lendületesen bemutatott Sergio Ramos és a közönség irányába. Az esetet követően Sergio Ramos szóvá is tette a történéseket a játékvezető irányába, aki a gólját maszkban ünneplő Lucas Péreznek felmutatott egy sárga lapot, ám Aleix Vidal figyelmeztetése elmaradt. 

Íme az eset videón:

A találkozó után megkérdezték a gesztus elkövetőjét, hogy hová is irányult a jelzés, amire a játékos az alábbit válaszolta:

„Nem a közönség felé! Ők mindig mögöttünk állnak. Önkívületi állapotban voltam a gólunk miatt.”

„Nem volt szándékos. Hogy Ramos felé irányult volna? Hadd reklamáljon…” 
 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK