Tuchel: Szinte végig jobb volt a Madrid

A PSG edzőjének és játékosainak mérkőzés utáni nyilatkozatai.

Thomas Tuchel:
„Szinte az egész mérkőzésen a Madrid volt a jobb csapat. Túlbonyolítottuk a játékot, nem voltunk elég gyorsak, elég egyszerűek. Hiányzott az önbizalmunk is, nem úgy, mint a Madridnak. Megmutatták, hogy miért nyerték meg az elmúlt időszakban háromszor egymás után a BL-t. Csodálatos kapusunk van Keylor Navas személyében, ami nem bűn. Szerencsések voltunk, ez sem bűn. Voltak pozitívumok is, például a mérkőzés végi hozzáállás és a padról beszálló játékosok minősége: Neymar, Pablo Sarabia és Draxler teremtették meg a különbséget.”

Tuchel

Keylor Navas:
„Kemény mérkőzés volt egy nagyszerű csapat ellen. Nem irányítottuk a találkozót az első félidőben, a másodikban azonban többet támadtunk. Végül sikerült elérnünk egy döntetlent, ami mindkét csapat számára megfelelő eredmény. Szeretném megköszönni a szurkolóknak a meleg fogadtatást, csodás pillanatok voltak ezek. Mindig megpróbálod a maximumot nyújtani, védeni a mezt, amit viselsz. Most a PSG az otthonom, mindent meg fogok tenni érte.”

Navas

Marco Verratti:
„Kevés csapat képes itt győzni. Megszenvedtünk. Az első játékrészben nem a saját játékunkat játszottuk. Túlságosan beszorultunk. A második játékrészben bátrabbak voltunk. Volt jó pár helyzetük, de mi úgy játszottunk, ahogy tudunk. Elégedettek vagyunk. Ez volt az ötödik meccsünk, négy győzelem és egy döntetlen a mérlegünk. Nyilvánvalóan van még hova fejlődni, de jó úton haladunk. Keylor Navas? Voltak óriási védései. De őt nem Párizsban fedezték fel. Sorozatban három BL-t nyert meg. Elképesztő volt.”

Sarabia

Sarabia:
„Különleges meccs volt ez számomra, tekintettel arra, hogy gyerekkorom nagy részét itt töltöttem. Az is nagyszerű, hogy egy ilyen nehéz meccsen sikerült döntetlent elérnünk. A csapat erős jellemről tett tanúbizonyságot, amikor 2-0-ról sikerült felállnunk. Természetesen ez alapvető fontosságú ahhoz, hogy egy ilyen komoly versenysorozatban jó eredményeket akarsz elérni. Két gólt lőttünk egy olyan nehéz stadionban, mint a Bernabéu.”
 

Forrás: psg.fr
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK