Benzema: A két bekapott gól ellenére is nagyszerűen teljesítettünk

A PSG elleni döntetlen után a két gólt is szerző Karim Benzema és a középpályán remek teljesítményt nyújtó Toni Kroos állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére.

Benzema:
„Ez egy különleges este volt. A csapat mindent beleadott. Két gólt is kaptunk a végén, de akkor is nagyszerű teljesítmény volt tőlünk. Jó úton haladunk.”

„Az eredmény nem jó, mert nyerni akartunk, de mindent beleadtunk, a Real Madrid pedig erről szól. Mindegyikünknek megvan a szerepe a csapatban, segítenünk kell egymást a pályán. Az, hogy továbbjutottunk, nagyon fontos számunkra. Most az Alavés elleni meccsre kell koncentrálnunk, ahol szintén a győzelem a cél.”

Benzema

Kroos:
„Rengeteg pozitívumot vihetünk magunkkal a ma esti meccsről, remek munkát végeztünk. Nem vagyunk elégedettek az eredménnyel, ez természetes, de most azokat a dolgokat kell továbbvinnünk a következő meccsekre, amik bizakodásra adnak okot.”

„Mindig vannak olyan pillanatok, ahol a bírónak döntést kell hoznia. Ezen nem változtathatunk, de mind az eset előtt, mind pedig utána nagyszerű teljesítményt nyújtottunk. Ha volt egy szabálytalanság az akció közben, akkor pont erre van a VAR.”

„Mindannyian tisztában vagyunk Benzema képességeivel. Ma remekül játszottunk, nem koncentrálhatunk egyetlen játékosra.”

Kroos

„Ha megnézzük a ma esti ellenfelet, akkor talán elmondhatjuk, hogy ez volt a legjobb mérkőzésünk az idényben. Azt is megmutatta ez a meccs, hogy minden egyes mozdulatnál maximális koncentrációra van szükség. Az utolsó 16 között is megtörténhetett volna ez. Remek 90 percet hozol, majd bekapsz két gólt. Ez ott sokkal rosszabb lenne. Ezért is kell a teljes 90 percet maximális koncentrációval lehozni, mindenesetre ma remekül teljesítettünk.”

„Nem tudom, hogy pontosan mi a baj Edennel. Nagyon nagy rúgást kapott.”

„Nem tetszett Keylor teljesítménye, mivel volt néhány kiváló védése. Örülök neki, de a mi szempontunkból nem. Mbappé képességeivel mindannyian tisztában vagyunk, de remekül védekeztünk ellene, lényegében az egész meccsen. Amikor az ellenfél valamelyik játékosa ennyire jó, akkor a sebességéből adódóan vannak olyan esetek, hogy nem tudod levédekezni.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK