Zidane: Imádom Mbappét

Zidane beszélt az odavágón elért csúfos vereségről, Bale-ről és Mbappéról is a holnapi BL-találkozó előtt.

Mi kell a győzelemhez: "Meg kell mutatnunk, hogy mit tudunk, jó teljesítményt kell nyújtanunk és jó eredményt kell elérnünk. Egy kicsit minden kell. Koncentráció, és természetesen jól kell játszanunk. Ez az idény legfontosabb meccse, hiszen ez a következő. Egy jól teljesítő ellenféllel fogunk játszani. Ez a meccs komoly elvárásokat támaszt, ezzel teljesen tisztában vagyunk."

„Ez egy nagy meccs, az pedig nagyon fontos, hogy jól bánunk a labdával. A PSG remek idényt fut, mi pedig tudjuk, hogy komolyabb elvárásokkal nézünk szembe holnap, mint az idény során bármikor. De szeretünk jó csapatok ellen játszani. Készen kell állnunk, legfőképp nekem. Tudjuk, hogy mi a dolgunk. A csapat egyre jobb, ez az, ami számít.”

Az érzései Ramos kifütyülése kapcsán: "Nincsenek különösebben jó vagy rossz érzéseim. A szurkolóink fontosak, ha velünk vannak, akkor a csapat is érzi a különbséget. A fütyülés után az elejétől a végéig velünk voltak."

Bale: "Ez egy fontos meccs neki, a szurkolóknak, mindannyiunknak. Nagyszerű mérkőzést kell játszanunk. A PSG-nek csodálatos szezonja van, és tudjuk, hogy ez egy, a többinél meghatározóbb találkozó. De élvezzük ezt a helyzetet."

A párizsi 0-3: "Azóta sokat fejlődtünk, de ez nem egy visszavágó. Jó eredményt szeretnénk elérni, következetesek szeretnénk maradni, erősítve a dinamikánkat. Érdekes mérkőzés lesz egy olyan ellenfél ellen, aki az első pillanattól kezdve remekül teljesít. Ami Párizsban történt, az megtörtént. Most itthon vagyunk, jól akarunk játszani a szurkolóink előtt. Azt akarom látni, hogy a csapatom 90 percen át magas szinten teljesít. Készen állunk bármely csapat ellen pályára lépni. Mindannyian jó meccset akarunk látni, én pedig úgy gondolom, hogy holnap ezt is fogjuk tenni."

Valverde és Rodrygo: „Megmutatták, hogy készen állnak a kihívásra, amit a Real Madrid jelent, és hogy vannak olyan szinten, hogy a csapat részei lehessenek. Megvoltak a bizonyítási lehetőségeik, jól teljesítettek. Nem leptek meg. Fiatalok, de rengeteg energiájuk van, fejlődni akarnak és lelkesek. Jó látni, hogy ilyen ütemben fejlődnek.”

Bale: „Holnap meglátjátok, hogy kezdő lesz-e vagy nem. Velünk van, holnap pedig játszani fog.”

Mbappé: "Holnap ellenfélként érkezik ide. Engem az érdekel, mi hogyan fogunk teljesíteni. Tudjuk, milyen fontos ő a PSG-nek, ezért felkészültnek kell lennünk. Imádom őt, elsősorban magánemberként."

Forrás: realmadrid.com; AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK