Ødegaard: A Real Madridban akarok sikeres lenni

A Real Madrid kölcsönjátékosa, Martin Ødegaard határozottan kijelentette, hogy a Real Madridnál akar sikereket elérni, nem számít, hogy ehhez még mennyit időt kell a klubtól távol töltenie.

A norvég irányító kifejezetten jó benyomást kelt a Real Sociedad csapatában, és leghamarabb 2021 nyarán térhet vissza a Bernabéuba. 

„A célom, hogy a Real Madridnál fussak be, ettől függetlenül a jelenlegi csapatomnál is boldog vagyok. Nem érdekel az sem, ha még két, vagy akár öt évet kell várnom arra, hogy a Real Madrid szerelését magamra ölthessem. Bajnok akarok lenni a csapattal." 

A norvég játékos szereplése még kérdéses az anyaegyesülete ellen bokaproblémák miatt, de a játékos kifejezetten bizakodó.

 „A bokám sokkal jobban van, remélem, hogy ott lehetek a Bernabéuban szombaton. A Levante ellen a fájdalom ellenére is játszottam, utána viszont úgy gondolom, az volt a megfelelő döntés, hogy tartottam egy kis szünetet. Most már jobban vagyok. Minden nap négy vagy öt órát szentelek a felépülésemnek. Nem hagytam abba a munkát, mégpedig azért, hogy mihamarabb visszatérhessek. A Real Madrid elleni egy különleges mérkőzés lesz, de minden meccsen játszani akarok. Az Anoetában is imádok pályára lépni, minden meccs különleges. Ha betalálok a Bernabéuban, nem fogok ünnepelni. Ha a jövőben a Sociedad ellen találok majd be, ugyancsak el fog maradni a gólöröm.”

Ez Ødegaard harmadik kölcsönjátéka, amióta 16 évesen leigazolta a királyi gárda. Különösen az előző, Hollandiában töltött kölcsönidőszakban fejlődött sokat a fiatal futballista. 

„A Vitesse labdarúgójaként töltött időszak igazán jót tett nekem. Fontos volt, hogy sokat játsszak, és érezzem, milyen viselni a felelősséget. A Real Madridban 16 évesen nagyon nehéz játszani, ez pedig még a 20 éves játékosokra is igaz.”
 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK