Bale: A válogatottban játszani olyan érzés, mintha vasárnap lemennék a barátaimmal focizni

A walesi válogatott szélső a róla szóló pletykák kapcsán nyilatkozott.

„Nyilvánvalóan valamivel izgatottabb vagyok, amikor a válogatottban játszom, mint amikor a Real Madridban. Itt a saját nyelvemen beszélek, sokkal otthonosabban érzem magam.”

„A legtöbb játékossal, különösen az idősebbekkel, már azóta együtt játszunk, hogy U17-esek voltunk. Olyan ez, mintha a haverokkal játszanál a parkban vasárnap.”

„De ez mit sem változtat azon, amit a pályán teszek. Mindig 100%-ot adok ki magamból, bárhol is legyek, ez az, amit mindig igyekszem megtenni.”

Bale

„A spanyol sajtó szerint talán ez nem jó dolog, de csak szimpla véletlen, hogy most jött el a válogatott szünet, én pedig most tudtam a teljes értékű munkához visszatérni.”

„Megvan a saját véleményük rólam. Ez csak az egyik ilyen dolog. Mindegy, hogy jó vagy rossz, el lehet velem adni az újságokat.”

„Hallottam történeteket, de nem igazán érdekelnek. A barátaim szoktak mutogatni vicces képeket, vagy hogy miket írnak rólam. Én csak megpróbáltam olyan gyorsan visszatérni, ahogy lehetséges. Hogy őszinte legyek, viccesnek találom ezt, különösen néhány képet és írást, amit küldenek nekem.”

„Ha egészséges vagyok, akkor nem számít, hogy hol vagyok épp, megpróbálok játszani, legyen szó a Madridról vagy Walesről. Számomra ez nem volt kérdés: ha egészséges vagyok, mindent beleadok.”
 

Forrás: AS, Reuters
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK