A Real Madrid kölcsönbe küldené Marianót és Brahimot

A két mellőzött játékos mindössze összesen 18 perc játéklehetőséget kapott a Bernabéuban ebben az idényben, a blancók kölcsönbe küldenék őket a januári átigazolási időszakban.

Spanyol hírek szerint a két mellőzött futballistát, Marianót és Brahim Díazt a Real Madrid felajánlotta az Espanyolnak. A csatárt és a támadó középpályást teljesen figyelmen kívül hagyja Zinédine Zidane, a klub pedig keresi a megfelelő megoldást számukra a januári átigazolási időszakban.

Brahim kevesebb mint egy évvel ezelőtt csatlakozott a Manchester City együtteséhez, és annak ellenére, hogy öt mérkőzésen is kezdőként lépett pályára a 2018-2019-es idényben, a 20 éves srác ezt az idényt leginkább megfigyelőként tölti, mivel összesen 18 percnyi játéklehetőséget kapott.

Mariano helyzete még ennél is rosszabb, hiszen nemhogy a kispadról nem tudott elmozdulni, oda is csak egyszer ülhetett le. Ennél egyértelműbb jelzés nem kell ahhoz, hogy látható legyen, Zinédine Zidane egyáltalán nem számol vele ebben az idényben, hacsak nincs komoly sérüléshullám. Annak ellenére, hogy szinte egy gól / 90 perc átlaggal rendelkezik, Luka Jović érkezése és Karim Benzema formája miatt teljesen partvonalra került. A 26 éves játékost a Lyon csapatától hozták vissza egy remekül sikerült idény után, majd 19 meccsen 4 gólt lőtt, de azóta nem került a labda közelébe, hogy az átigazolási időszak végén nemet mondott a Schalke ajánlatára.

Mariano

Az Espanyol már régóta szippant fel Real Madrid tehetségeket kölcsönjátékosként. Korábban megfordult itt például Lucas Vázquez, Marco Asensio és José Callejón is. A Madrid Brahim és Mariano esetében is hasonlóan szeretne eljárni, de úgy, hogy a fizetésüket továbbra is ők állják.

A Madrid ideális esetben végleg megválna Marianótól, és az Espanyollal megkötésre kerülő szerződésbe vásárlási opciót is belefoglal majd. A játékos 15-20 millió euróba kerülne, de van néhány kérő, aki érdeklődik a dominikai csatár iránt. Az Al Rayyan is kifejezte már érdeklődését, de végül Diego Costa felé vették az irányt, aki kegyvesztetté válik az Atléticónál.

Brahim

Brahim esete némileg más, hiszen őt kizárólag kölcsönbe engedik el. A Madrid nem kíván lemondani a fiatal spanyolról, akiért alig tíz hónappal ezelőtt 17 millió euróért (plusz opciók) vásároltak meg.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK