Thiago Silva: Remélem, hogy Zidane ellenünk majd a kispadon hagyja Rodrygót

A brazil válogatott és a PSG játékosa jelenleg a Real Madrid fiatal tehetségével együtt tölti az idejét a válogatott edzőtáborában. A védő az AS munkatársával beszélgetett.

„Remélem, hogy Zidane ellenünk a kispadon hagyja Rodrygót. (nevet) Úgy gondolom, hogy sokakat meglep, hogy egy ilyen nagyszerű személyiséggel rendelkező 18 éves srác csak így felbukkant a semmiből. Ez nem csak arról szól, ahogy játszik. Elég megnézni, hogy hogyan ünnepli a góljait. Nyugodtan, higgadtan.”

Thiago Silva

„Nincs elszállva, nem a hírnévre hajt. Már ilyen fiatalon is pontosan tudja, hogy mit akar a karrierjétől, és már most is rengeteg tapasztalata van.”

„Három gólt lőtt a BL-ben. Erre a srácra külön figyelmet kell fordítani, a tehetsége és a kvalitásai magukért beszélnek. Óriási mérkőzés lesz két nagy csapat részvételével. Remélem, hogy a mi esténk fog jobban sikerülni.”

„Volt egy gyors edzés a válogatottnál, és már a cicázásnál is látszott, hogy mennyire máshogy ér labdához. Nagyon technikás. Remélem, hogy sokat segít nekünk a jövőben. A válogatottban szerepelni egy kivételes lehetőség, remélem, hogy tisztában van azzal, hogy miként kovácsoljon előnyt a tapasztalatából.”
 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK