Sorsoltak a Spanyol Szuperkupában

Április óta tudjuk, hogy a spanyol szövetség (RFEF) jelentős változtatásokat eszközölt a Király-kupa és Szuperkupa lebonyolításának szabályai vonatkozásában. A mai napon a Spanyol Szuperkupa párosításait is kisorsolták.

A spanyol szövetség (RFEF) korábbi bejelentése szerint a Király-kupában az elődöntő kivételével egy mérkőzéses párharcokat rendeznek majd az idei évtől. A Szuperkupában a korábbi sajtóhíreknek megfelelően négy együttes vehet majd részt: az első minitornán az FC Barcelona, a Valencia CF, az Atlético de Madrid és a Real Madrid CF csap majd össze.

Változott az esemény időpontja is: a szezon kezdete helyett 2020 januárjában rendezik majd a tornát (elődöntők: január 8. és 9., döntő: január 12.), amelyen a későbbiekben a mindenkori két kupadöntős, valamint a bajnokság első és második helyezettje szerepelhet majd. Ha ezen csapatok között átfedés van, akkor a spanyol bajnokságban harmadik, illetve negyedik együttesek kapják a részvételi jogot.

Szuperkupa

Ami bizonyos, hogy a következő három esztendőben Szaúd-Arábia, 2020-ban Jaddah városa szolgál a spanyol minitorna helyszínéül.

A sorsolás eredménye:

2020.01.08. Valencia CF – Real Madrid CF,

2020.01.09. FC Barcelona – Atlético de Madrid

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK