Zidane: Mindent beleadtunk az első pillanattól az utolsóig

Az Eibar elleni győzelem után Zinédine Zidane szokás szerint a sajtó munkatársainak rendelkezésére állt.

„Nagyon elégedett vagyok. A legfontosabb, hogy mindent beleadtunk az elejétől a végéig. Nehéz pályára érkeztünk, egy jó ellenfél ellen játszottunk. Az első félidő ma nagyon jól sikerült, örülünk a győzelemnek. Nem sok dolog változott. A Mallorca elleni vereség után azon gondolkodtunk, hogy hogyan dolgozhattunk volna keményebben. Ma ezt tettük, hittünk a képességeinkben.”

Zidane

„Ez most már öt kapott gól nélküli mérkőzés, nagyon elégedettek vagyunk. Képesek voltunk kordában tartani az ellenfeleket, azt pedig tudjuk, hogy csodás dolgokra vagyunk képesek a labdával. Talán ez volt a legjobb 45 percünk a visszatérésem óta, de a Galatasaray ellen is remekül játszottunk. Nagyon örülünk ennek a teljesítménynek.”

„Három vagy négy változás volt a felállásban, akik bekerültek, fenomenálisan játszottak. Mindannyian a feladatukra koncentrálnak, amikor pedig megkapják a lehetőséget, élnek vele. 25 játékosom van, mindenkire szükségem lesz. Egy edzőnek nagyszerű látni, hogy minden játékosa maximális koncentrációról tesz tanúbizonyságot. Mindannyian remek kvalitásokkal rendelkeznek, ezt ma is megmutatták.”

„Valverde kiváló. Fiatal, nagyon jól akar teljesíteni. Nagyon örülök, hogy betalált, mivel fenomenális lövései vannak.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…