Beharangozó: Eibar – Real Madrid: A válogatott szünet előtti utolsó állomás

A Real Madrid sorozatban három mérkőzést játszott a Santiago Bernabéuban, de most újra vendégként lép pályára a spanyol bajnokság 13. fordulójában, ezúttal az Éibar vendégeként, az Estadio Municipal de Ipuruában. A találkozóra szombaton 18:30-kor kerül sor. Nem könnyű pálya az Eibar otthona, de Zidane csapatának egyértelmű célja a 3 pont megszerzése a válogatott szünet előtt.

A csapat védekezése biztos lábakon áll, különösen a legutóbbi négy mérkőzésen, ahol egyetlen gólt sem kapott a Real Madrid. Ez kulcsfontosságú lesz a csapat számára, amit Zidane is kiemelt a mérkőzés előtti sajtótájékoztató alkalmával. „Nagyra értékelem a bekapott gól nélküli győzelmeket, mivel ez azt jelenti, hogy az egész csapat keményen dolgozott.”

Ramos

A hétközi BL-forduló remekül példázta a Real Madrid kiváló formáját. Ezt Rodrygónál senki nem támasztja alá jobban, hiszen a fiatal brazilt választották a forduló legjobb játékosának. Benzema a legutóbbi három mérkőzésén három gólt szerzett, Kroos pedig a bajnokság legjobb passzolója. Az Eibar ellen azonban semmit sem lehet biztosra venni, a játékosoknak újra bizonyítaniuk kell majd, ha három ponttal akarnak hazatérni.

Az Eibarnak hat mérkőzésre volt szüksége ahhoz, hogy megszerezze első győzelmét, jelenleg pedig a tabella 14. helyén állnak. A gyenge kezdést követően azonban sorozatban két meccset megnyertek, hazai pályán pedig igazán erősnek bizonyulnak, hiszen megverték a Sevillát, a Celtát és a Villarrealt is.
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK