A PSG üzenete Zidane-nak: Nem kellene megzavarni Mbappét

A PSG sportigazgatója mindenkit arra kért, hogy fejezzék be a találgatásokat a játékos jövőjével kapcsolatban

Leonardo, a PSG sportigazgatója már fárasztónak találja az Mbappé jövőjével kapcsolatos folyamatos találgatásokat, és kéri Zidane-t, hogy ne táplálja tovább ezeket a pletykákat.

A Paris-Saint Germain sportigazgatója, Leonardo kifakadt Zinédine Zidane legutóbbi nyilatkozata kapcsán, ideges lett amiatt, hogy a Real Madrid edzője Kylian Mbappéról beszél.

A 20 éves Mbappé folyamatosan átigazolási pletykák tárgyát képezi, már a 2017 érkezése óta téma az újságokban, hogy hol folytatja pályafutását. A francia válogatott játékos a hírek szerint a Real Madrid egyik fő célpontja, Zidane pedig a keddi sajtótájékoztatóján azt mondta az újságíróknak, hogy Mbappé álma az, hogy a Real Madrid futballistája legyen.

Mbappé

Leonardo kifakadt Zidane-ra, miután a PSG 1-0 arányú győzelmet aratott a Club Brugge ellen a Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában, ahol elmondta, hogy a francia csatárt békén kellene hagyni.

„Bosszantó és zavaró. Nem most van itt az ideje erről beszélni. Még két és fél éve van hátra a szerződéséből. Ideje ezt most már befejezni.”

„Mbappé nagyon fontos játékos számunkra. Ő Franciaország legjobb fiatal játékosa. Világbajnok és a világ legjobb játékosa is. Nem most van itt az ideje megzavarni vagy megkörnyékezni őt.”

Mbappé 9 gólt szerzett 11 mérkőzésen ebben az idényben, 2022-ig köti szerződés a PSG-hez. Leonardo irigységgel vádolta a PSG riválisait, és felszólított mindenkit, hogy fejezzék be a játékos jövőjével kapcsolatos találgatásokat.

„Őszintén szólva egyetlen olyan interjút sem láttam, ahol Mbappé azt mondta volna, hogy az álma a Real Madrid. Nem olvastam, nem is hallottam ilyet, és sosem beszéltem vele erről.”

„Lehet, hogy egyszer valahol mondott ilyet, ebből pedig egy brazil szappanopera kerekedett, de mi megyünk tovább. Szerintem ő nagyon intelligens. Szerződése van velünk, már rengeteg dolgot tett ezért a klubért. És még bőven van mit tenni.”

Leonardo és Zidane

„Ezért sem értem, ami történik, és benneteket is kérlek, hogy fejezzétek ezt be, mivel nem tudunk mit tenni, mint mindig ugyanazt felelni. A konkrétumokat. Szerződése van, és szerintem boldog. Csodás játékos. Úgy gondolom, hogy irigységből adódik az egész.”

„Ma itt van Mbappé és Neymar, ha pedig körbe nézünk a világban, hol találnánk náluk jobb játékosokat? Emellett van négy-öt kiváló csatárunk. Örülnünk kell. Remek játékosaink vannak.”

A PSG Brugge elleni győzelme azt jelentette, hogy a francia csapat már biztosan továbbjutott az A csoportból, ahol a Real Madrid is az ellenfele.
 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK