Joaquín: Szeretnék nyilvánosan bocsánatot kérni Viníciustól

Joaquín Sánchez nyíltan bocsánatot kért Viníciustól, amiért kritizálta őt a Real Madrid – Real Betis mérkőzés közben. A Betis játékosa bemelegítését végezte a partvonal mellett, amikor a pályán hatalmas lehetőség adódott Vinícius előtt a vezetés megszerzésére, a brazil azonban a kapussal szemben állva elhibázta azt. A kamerák elkapták, amint erre Joaquín azt mondta: „Ez a srác nagyon rossz!!”. A veterán középpályás most visszavonta, amit mondott.

„Ez csak egy elejtett megjegyzés volt a pillanat hevében. Sosem kellett volna ezt mondanom” – magyarázta az esetet a játékos egy andalúz rádiócsatornának.

„És azt mondani, hogy Vinícius nem jó a kapu előtt, nem olyasvalami, amit én találtam ki. Nem azt mondom, hogy rossz játékos, ha az lenne, akkor nem játszana a Real Madridban. Ez csak egy megjegyzés volt, amit magamnak tettem és az erőnléti edzőmnek mondtam.”

Joaquín és Vinícius

A tőle megszokott humorral tovább próbálta kisebbíteni szavai jelentőségét: „Ki vagyok én, hogy kritizáljam? Én maximum annyira vagyok veszélyes a kapu előtt, mint egy cigány az unokatestvérei nélkül… De őszintén. Rosszul érzem magam amiatt, amit mondtam, és szeretnék nyilvánosan bocsánatot kérni tőle, mivel még csak 19 éves, én pedig ilyeneket mondok… Remélem, hogy tudjátok, hogy nem vagyok ilyen ember. Ő egy remek játékos, fényes jövő vár rá. Nem volt szándékomban megbántani senkit.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK