Beharangozó: Real Madrid – Galatasaray: Közelebb kerülni a továbbjutáshoz

  • Gy. András
  • Nov. 6, 2019, 6:04 p.m.
A Real Madrid a Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik meccsnapján fogadja a Galatasaray együttesét a Santiago Bernabéuban.

A Real Madrid ma este 21:00-kor a Galatasaray együttesét fogadja a Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik meccsnapján a Bernabéuban. Ebben az idényben ez lesz a blancók második hazai mérkőzése a legrangosabb európai sorozatban, amelyen a madridiak célja az lesz, hogy egy győzelem begyűjtésével közelebb kerüljenek a továbbjutáshoz. Az A csoport másik mérkőzésén a PSG fogadja a Brugge csapatát.

Ezzel a találkozóval belépünk a csoportkör második felébe, hiszen három összecsapás vár még a csapatokra, amelyeken mindenki megpróbálja növelni az esélyét a legjobb 16 közé való bekerülésre. Zinédine Zidane is kiemelte a találkozó fontosságát a mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján: „A következő meccsünk lesz a legfontosabb számunkra.”

A korábbi európai kupameccsek nem is lehetnének pozitívabbak a madridisták számára. A Madrid minden alkalommal győzött, ha török ellenféllel találkozott a sorozatban a Bernabéuban, maga a Galatasaray háromszor kapitulált a madridi szentélyben.

Fatih Terim játékosai érdekes helyzetből várhatják a találkozót, tekintettel arra, hogy egy vereség esetén lényegében kizárt a továbbjutásuk. A törököknek mindent bele kell adniuk a győzelem érdekében, ahogy azt tették a két csapat legutóbbi találkozóján, az Ali Sami Yenben, ahol Toni Kroos gólja döntött a Real Madrid javára.
 


Hozzászólások

Tabella