Vinícius: Úgy érzem, hogy különleges kapcsolatunk van Benzemával

Vinícius Jr. a Realmadrid TV munkatársával beszélgetett a bemutatásáról, múltjáról, családjáról és csapattársaival való kapcsolatáról.

„Annak idején nem gondoltam, hogy a Real Madrid érdeklődése valós. Az újságok írtak róla, de nem tudtam semmit. A Real Madrid ajánlata aztán beérkezett, két napom volt dönteni. Édesapám azt mondta, hogy hallgassak a szívemre. Brazíliában semmi sem hasonlítható Madridhoz: a város, a Bernabéu, a játékosok…”

„Egy kicsit ideges voltam a bemutatásom napján, mivel spanyolul kellett beszélnem, én pedig nem tanultam addig spanyolt. Ronaldo eljött Madridba, csak hogy velem legyen a bemutatásomon a Bernabéuban. Ő egy legenda, ez volt életem egyik legszebb napja.”

„Marcelo mindig ellát tanácsokkal azzal kapcsolatban, hogy mit kellene tennem a pályán és azon kívül is. Mindig viccelődik velem, az élet mindig szép, ha ő is ott van. Úgy érzem, hogy Karim és köztem különleges kapocs van, sokat tanulok tőle. A meccsek előtt mindig beszél hozzám, elmondja, hogy mit kell tennem a csapat érdekében.”

Vinícius

„Mindent, amit a pályán teszek, futsalozás közben tanultam. Amikor gyerek voltam, mindig fejlődni akartam. A Flamengónál 16 évesen debütálhattam, nagyon fontos volt, hogy kiélvezzem a pillanatot. Mindent a családomnak köszönhetek. Segíteni akartam nekik, és azt akartam, hogy mellettem legyenek.”

„A nap, amikor lesérültem a BL-ben, egy szomorú nap volt. Remekül játszottam, megsérültem, de ami a legrosszabb, veszítettünk. Az egy rendkívül nehéz nap volt számomra, a családomnak és a csapatnak is. Nem segíthettem akkor. Az edzőm, akivel együtt dolgozom, most azt mondja, hogy nyugodjak meg, minden rendben lesz és működni fog.”

Nyerj egy Iker Casillas-ról szóló könyvet! Részletek az alábbi Facebook-posztban:

„Nagyon jó dolog, hogy megvan ez a kötődés a szurkolókkal. Tudják, hogy a legjobb játékosok közé kerülhetek Madridban, hogy fiatal vagyok és nagyon boldog.”

„Azt látom, hogy a jövőbeli Vinícius Jr. a Real Madrid játékosa. Mindig hálás leszek Istennek és a családomnak. A családom jelent számomra mindent, ha ők boldogok, akkor én is az vagyok. Úgy gondolom, hogy sikerül mindenkire átsugároznom a személyiségemet, ezért szeretnek annyira.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK