Andone: A Real Madrid egy olyan ellenfél, amelytől mindig tartani kell

Fatih Terim mellett Andone állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére a Real Madrid – Galatasaray BL-mérkőzést megelőzően.

„A Real Madridot tisztelni kell. A Real Madrid a Madrid, a világ egyik legjobb csapata. Ők egy olyan ellenfél, amelytől mindig tartani kell, amit nem lehet leírni és amit tisztelni kell. Van néhány igazán kiemelkedő csatáruk, világklasszis játékosuk. Az, hogy itt vannak, azt jelenti, hogy igazán minőségi csapatuk van, és megérdemlik, hogy itt legyenek.”

Fatih Terim és Andone

„Mindegy, hogy kik a játékosok, ez mindig a Real Madrid lesz. Lehet, hogy most kevésbé tűnnek termékenynek, de van néhány nagyon jó játékosuk. Egy kiváló csapatról van szó, mi pedig most az ő stadionjukban fogunk játszani. Nagyon nehéz mérkőzésre számítunk. Meg kell próbálnunk jó teljesítményt nyújtani, tisztelnünk kell őket, de nem szabad félnünk. Jó képet kell mutatnunk a klubunkról.”

„A világ egyik legszebb és legnehezebb stadionjába jövünk játszani, a világ egyik legerősebb csapata ellen. Tisztában vagyunk ezzel, de pozitívnak kell maradnunk. Ha védekezni mész ki a pályára, a Real Madrid végül meg fog verni. Ha bízunk az elvégzett munkánkban, akkor képesek leszünk jó eredményt elérni.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Jude Bellingham (forrás: realmadrid.com)
Tovább

A Manchester City elleni kezdőcsapat

Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára a Manchester City elleni Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján. Kezdőcsapat 13. Lunin2. Carvajal22.…