Zidane: Csak a gól hiányzott

Zinédine Zidane értékelt a Betis elleni, hazai gólnélküli döntetlent követően.

A mérkőzés: „Jó mérkőzést játszottunk, különösen az első 45 perc tetszett. A csapat hozzáállása kiváló volt egészen a végéig, csak a gól hiányzott. Nagy kár érte, de tovább kell lépnünk.”

Kezezés: „Nem fogok a játékvezetőről beszélni. Láttam, hogy kezet ért a labda, de ez a játékvezető szabályértelmezésének a kérdése. Onnan nem nehéz ezt látni, a döntő faktor a bíró, nem ellenőriztette le a videobíróval az esetet. Meghozott egy döntést, amelyet tisztelnünk kell. Ez nem változtat semmin. Tudjuk, hogy mi történt, hogy a játékos kezéhez ért a labda, de tiszteletben kell tartanunk a játékvezető által hozott döntést.”

Érzések: „Ma elhullajtottunk két pontot, mindhármat megszerezhettük volna. A pozitívumoka fogom magammal vinni a mai napról, hiszen mindkét csapat a győzelemért lépett a pályára, és a második félidőben ellenfelünk okozott számunkra némi problémát. Jó csapatuk van, néhány egészen kiváló játékossal. Megvoltak a lehetőségeink, de egyszerűen nem tudtuk őket kihasználni.”

Élboly: „Az élen lévő csapatok mindegyike pontokat veszített a mai napon. Ez a világ legjobb bajnoksága, nincsenek könnyű mérkőzések, ilyenek egyszerűen nem léteznek. Bármelyik csapat okozhat problémát számodra. Nem könnyű megnyerni a bajnokságot, ugyanakkor ez teszi olyan csodálatossá.”

Gólok hiánya: „Nincs probléma. A minap öt gólt szereztünk, de nem fogunk mindig ennyit lőni. Tudjuk, hogy megvoltak a helyzeteink, mindössze az hiányzott, hogy az egyikből gól szülessen, hogy játékba lendülhessünk. Az ellenfelet sem szabad figyelmen kívül hagyni, remekül védekeztek. Ezt el kell fogadnunk és tovább kell lépnünk.”

„Mindenki hibázhat. Az élen vagyunk, két vagy három csapattal egyetemben, ez azt mutatja, nem végzünk rossz munkát. Megszerezhettük volna zsinórban a harmadik győzelmünket, de végül nem így alakult. Nem nagy ügy, tudjuk, hogy ez egy kemény bajnokság, és tovább kell mennünk.”

Változtatások: „Úgy gondoltam, hogy a csapat fizikailag jó állapotban van, ezért változtattam mindössze két helyen.”

James és Bale: „Mindketten velünk voltak a mérkőzés előtt, biztatták a társaikat, ez a legfontosabb.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK