Beharangozó: Real Madrid – Real Betis

Ma este a Real Betis csapata látogat a Santiago Bernabéuba. A cél nem más, mint két vállra fektetni a sevillai egyesületet is, és otthon tartani a három pontot.

Három nap elteltével ismét nyüzsögni kezd a Santiago Bernabéu, hiszen újabb hazai bajnoki vár a csapatra a Leganés elleni meccset követően. A soron következő ellenfél a Real Betis csapata. A mérkőzést ma este 9 órától rendezik Madridban, a La Liga 12. fordulójának keretén belül. A meccset követően sem lesz viszont sokáig üres a királyi gárda szentélye, hiszen szerdán a Galatasaray látogat a spanyol fővárosba, hogy BL-mérkőzést játsszon a Real Madrid ellen.

Zinédine Zidane csapata ezidáig hat tétmérkőzést játszott hazai pályán, veretlenül megvívva valamennyi találkozót. A cél természetesen a veretlenség megőrzése, mi több, a három pont megszerzése, hiszen mindenki arra vágyik, hogy a Real Madrid a tabella élvonalában maradjon.

„Ez egy újabb esély arra, hogy jó teljesítményt nyújtsunk a saját szurkolóink előtt, és megszerezzük a három pontot.” – mondta Zidane a tegnapi sajtótájékoztatón. Ami a nevezett játékosok listáját illeti, Vinícius Jr. visszakerült meccskeretbe, így a Leganés elleni pihenőjét követően újra pályára léphet. Ott van továbbá Karim Benzema is, aki nagy valószínűség szerint játszani is fog, hogy folytathassa nagyszerű sorozatát. Eddig minden hazai pályán megvívott bajnokin betalált a 2019/20-as idényben, a Leganés ellen ráadásul két gólpasszt is kiosztott.

Ami az ellenfél csapatát illeti, a Real Betis 16. helyezettként érkezik ma Madridba, ám ennek ellenére biztosan motiváltak lesznek, hiszen a hétközi fordulóban Fékir 90. percben szerzett góljával sikerült legyőzniük a Celta Vigo csapatát. Annak a találatnak köszönhetően sikerült lezárniuk egy négy meccsből álló nyeretlenségi szériát (3 vereség és 1 döntetlen). A csapat legjobb góllövője a saját nevelésű Loren, aki már hét találatnál jár a La Ligában.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…