Rodrygo: Úgy érzem, kivívtam mindenki bizalmát

Rodrygo elmondta a véleményét Benzemáról, Casemirót Bale-ről kérdezték, Carvajal pedig a jó kezdés fontosságát emelte ki.

Rodrygo:

A meccsről: "Tudtuk, hogy nehéz ellenfél ellen fogunk játszani, és be kell találnunk. Képesek voltunk rá, hogy végül egy kényelmes meccset játsszunk. Korán szerettük volna eldönteni a találkozót, és ez sikerült is."

Érzései: "Rettentő boldog vagyok azok miatt, amik történnek velem. Minden olyan gyorsan történik. Kivívtam mindenki bizalmát, és remélem, ez a továbbiakban is így lesz. Mindkét szélen boldogan játszom. Jobb oldalt kezdtem, majd cseréltünk Hazard-ral. Ott játszom, ahol kell, történjék bármi, én élvezem a játékot."

Benzemáról: "Ő egy nagyszerű játékos, higgadtságot és magabiztosságot ad a csapatnak. Jobban játszunk, ha ő a pályán van."

Casemiro:

A kezdésről: "Fantasztikus kezdés volt. Minden valóra vált, amin a héten dolgoztunk. Azt tettük, amit az edző kért tőlünk, irányítottuk a mérkőzést az elejétől a végéig, és megnehezítettük az ellenfél dolgát."

Rodrygóról: "Nyugodtan kell maradnunk vele kapcsolatban, nem szabad túl nagy nyomást helyeznünk rá, hiszen csak egy tizennyolc éves srác. A keret tagja és fontos játékos, mint mindenki más, de nem szabad túl nagy terhet a vállára helyeznünk. Gyorsan fejlődik, és meg tudja mutatni, milyen fantasztikus labdarúgó. Az edző is felismerte, hogy ő egy döntő fontosságú játékos, és briliáns munkát végez, amikor pályára lép. Remekül irányítja és olvassa a játékot, és mindig tudja, mit kell tennie a labdával."

Vinícius és Rodrygo kapcsolata: "A Real Madridnál meg kell harcolnod a helyedért a csapatban. Vinícius egy másik kiváló játékos, aki remekül edz és igyekszik fejldőni. Rodrygo is nagyszerűen fejlődik. Mindkettőjüknek harcolni kell a hyleükért, Madridban ezt kemény munkával teheted. Barátok, de kettejük küzdelme fontos csata a Real Madrid számára."

Hazard-ról: "Neki nem kell bizonyítania semmit, briliáns játékos. Egyre többször vonja be magát a játékba, Karimmal és a többiekkel is remekül játszik össze."

A büntetőfelelősök: "Ramos az első számú, utána következik Benzema. Van egy listánk erről az öltözőben, és ehhez mindnekinek tartania kell magát."

Bale-ről: "Az edző már beszélt erről tegnap. A klub adott neki engedélyt a távollétre. Mind tudjuk, milyen nagyszerű játékos, Bale nagyon fontos számunkra. Ma este ott volt velünk az öltözőben, és számítunk rá."

Carvajal:

A saját teljesítményéről: "Jól érzem magam, felléptem a támadásokhoz, és végül a gólpasszom volt a jutalmam ezért. A legfontosabb azonban a három pont. Tudtuk, hogy fontos meccs lesz, a saját szurkolóink előtt, és végül minden jól sikerült. A remek kezdés volt a kulcs."

Csapatteljesítmény: "Az első órában lehengereltük a Leganést, 3-0-val mentünk a szünetre, ez pedig könnyebbé tette, hogy megnyerhessük a meccset. Nem álltunk le a futással, a munkával, a letámadással. Mindannyian vágytunk rá, hogy játszhassunk az elmaradt El Clásico után."

Kapott gól nélkül: "Sikerült egy csapatként játszanunk, ezen továbbra is dolgoznunk kell. Minél több meccset kell lehoznunk kapott gól nélkül."

Válogatott szünet: "Három nap múlva újra itthon játszunk. Akkor is jól kell majd teljesítenünk, megszerezni a három pontot, de való igaz, most kezd sűrűsödni a naptár."

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…