Rodrygo: Ha a Castillában kell játszanom, szó nélkül megteszem

Rodrygo Goes beszélt többek között arról, hogyan került a Real Madridba, de megemlítette barátságát Viníciusszal is.

A Real Madrid egyik legígéretesebb csillaga, a szezon kevés pozitívumának egyike, Rodrygo kijelentette: továbbra is mindenben támogatják egymást Viníciusszal, és ezen semmi sem fog változtatni. Vinícius az előző szezonban robbant be a csapatba, de ebben az idényben úgy tűnik, Zinédine Zidane vezetőedző inkább honfitársát preferálja.

"Viníciusszal mindig támogatjuk egymást, barátok és csapattársak vagyunk, és továbbra is azok leszünk" – jelentette ki a brazil támadó. – "Sokat segített nekem, hiszen egy évvel előttem érkezett Madridba. A brazil játékosok mindig vetekednek egymással, de mi nem csináljuk ezt; továbbra is támogatni fogjuk egymást."

Miközben Zidane egyre többször számít a felnőttek között Rodrygóra, az ifjú reménység arról is beszélt, hogy szívesen játszik akár a Castillában is. "A klubért dolgozom; ha ez első csapatnál kellek, ott leszek" – mondta Rodrygo. – "De ha a Castillába hívnak, az sem jelent problémát nekem. Egy álmom válik valóra azzal, hogy itt játszhatok, de ha a debütáló gólom és a BL-ben való bemutatkozásom ellenére vissza kell térnem a Castillába, szó nélkül megteszem."

A fiatal szélső teljesítménye Tite brazil szövetségi kapitány figyelmét sem kerülték el, aki behívta Rodrygót a felnőtt válogatottba a Dél-Korea és Argentína elleni novemberi barátságos meccsekre.

"Éppen aludtam, délután négy óra volt, akkor mindig alszom. Nem is vettem észre, hogy hívnak. Az egyik barátom kiabálva keltett fel, a telefon meg csak csörgött. Édesapám volt az, és elújságolta, hogy behívtak a brazil nemzeti csapatba. Azt kérdeztem tőle, hogy megőrültél??"

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK