Hivatalos közlemény: Sergio Ramos

A játékos hivatalos közleményben reagált a vele kapcsolatos hírekre.

A Real Madrid és a spanyol válogatott kapitányával kapcsolatban a minap megjelentek híresztelések, miszerint a spanyol adóhatóság legújabb áldozata a nagynevű futballista. A hírek szerint Ramos az arculatához kapcsolódó jogok tekintetében követett el szabálytalanságot, amiért egymillió eurós büntetéssel kell szembenéznie. A játékos arculatához kapcsolódó jogokat a Spanyolországban bejegyzett Sermos 32 nevű cég kezeli, ami az adóhatóság szerint a 2012-es, 2013-as és 2014-es évben kevesebb adót fizetett be, mint kellett volna. Lapértesülések szerint a játékos már be is fizetett félmillió eurót az adóhatóságnak, de emellett be is nyújtott egy fellebbezést, mivel úgy gondolja, hogy nem követett el szabálytalanságot.

SR4

Sergio Ramos az alábbi hivatalos közleményben reagált a híresztelésekre:

A nemrégiben napvilágot látott információk kapcsán szeretném hangsúlyozni az alábbiakat:
– Minden bevételem után Spanyolországban adózom.

– Egy csapat szakmai tanácsadóm van, akik a pénzügyeim kapcsán mindent elemeznek, intéznek, s ők oldják meg a felmerülő problémákat is.

– Minden kötelezettségemnek eleget tettem az adóhatóság irányába.

– Az adóhatóság egy az általam készített bevallástól eltérő adókimutatásról tájékoztatott a 2012 és 2014 közti időszakra vonatkozóan. Az eltérés oka az, hogy a rám vonatkozó állami szabályozás, mely alapján a befizetéseknek eleget tettem, idő közben megváltozott.

– Egy adminisztrációs bírságról van szó, nem pedig egy bűncselekményről.

– Mivel nem értek egyet a szabályozás utólagos módosításával, mely előtt egyébként, mint fentebb is kijelentettem, minden adózási kötelezettségnek eleget tettem, fellebbezést fogok benyújtani az adóhatóság döntése ellen.

Forrás: SR4, MARCA, EL MUNDO
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Thibaut Courtois
Tovább

Orvosi jelentés: Thibaut Courtois

A Real Madrid hivatalos közleménye a játékos műtétje kapcsán. Játékosunk, Thibaut Courtois a Real Madrid orvosi csapatának felügyelete…
Real Madrid hivatalos közlemény
Tovább

Hivatalos közlemény

A tegnapi napon a klub ismét hivatalos úton reagált az El Sadarban elhangzott, Vinícius-t célzó szurkolói inzultusokra. Az…