Zidane: Ha el akarunk érni valamit, akkor életet kell vinnünk a játékunkba

Tegnap este 1-0-ra kikapott a csapat a Mallorca otthonában, és visszacsúszott a tabella második helyére. Így értékelte Zidane a találkozót.

A mérkőzés
"Rosszul indítottuk a találkozót, mivel korán betaláltak. Az első félidő későbbi szakaszában kezdtünk el ébredezni. A második játékrészben egyetlen egy gólhelyzetet sem dolgoztunk ki. Ha pedig nem teremtesz magadnak lehetőséget, akkor bajba kerülsz. Ma sokminden hiányzott. Nem szeretem az "aggódni" szót, de többször is előfordult már idén, hogy bajba kerütünk, mert szenvedtünk a találkozó elején."

Zidane a Mallorca ellen.

"Tudtuk, hogy egy olyan csapat ellen lépünk pályára, mely nemcsak jól játszik hazai pályán, de sokkal többet érdemelne a táblázaton elfoglalt helyénél. Nehéz volt helyzeteket kialakítani. Egy kicsit domináltunk, de a kapura veszélytelenek voltunk. Ez nem a felfogásunkat vagy a játékosokat, hanem az én döntéseimet minősíti. A mai találkozóval nagyon nem vagyunk elégedettek, úgyhogy alaposan ki kell vizsgálnunk a történteket."

A csapat
"Három naponta játszunk, három naponta kell bebizonyítanunk, hogy jók vagyunk. Ez nem egyszerű. Nem hiába vagyunk a tabella elején, de szükségünk van a folytonosságra. Nem történhetnek meg a mai mérkőzéshez hasonlók. Ha nagy dolgokat szeretnénk elérni, akkor folyamatosságra van szükségünk, és életet kell vinnünk a játékunkba. A sérülések száma nem lehet kifogás. Ezen most nem tudunk változtatni. Vannak más játékosaink is, akik már bizonyították, hogy nem érdemtelenül játszanak ennél a klubnál."
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…