Marcelo: Fáj a vereség, mert jól játszottunk

A Mallorca elleni vereség után a játékosok közül Marcelo és Courtois nyilatkozott az újságíróknak.

Marcelo

A mérkőzés
"Kikaptunk, de mennünk kell tovább. Fáj a vereség, mert jól játszottunk, de a korán bekapott gólra nem sikerült reagálni. Nem volt sok időnk gondolkodni, mivel gyorsan vezetést szereztek, aztán nagyon jól védekeztek, várták a kontralehetőségeket. De ez nem lehet kifogás. Az utolsó sípszóig jól kell játszanunk. Nyertünk már találkozót úgy, hogy közben szenvedtünk. Mindent megteszünk a győzelemért, de a LaLiga egy kemény bajnokság."

Marcelo a Mallorca elleni találkozón.

Vinícius Jr.
"19 éves, mindennap keményen dolgozik. A Real Madridban játszik, ami egy kemény kihívás, még sokat kell tanulnia. Jó munkát végez, igaz sok dolog hiányzik még nála. De ezzel én is és Benzema is így voltunk, minden fiatal játékos átmegy ezen. Nem szabad nyomást helyeznünk rá, biztos vagyok benne, hogy hamarosan rengeteg gólt fog hozni a csapatnak."

Galatasaray
"A mai találkozót el kell felejtetünk, csak a pozitívumokra szabad gondolni. A Galatasaray ellen jól kell játszanunk, és muszáj győznünk."

Thibaut Courtois

A mérkőzés
"Ismertük a Mallorcát. A mester figyelmeztetett minket, hogy az elején nagy intenzitással fognak kezdeni, ezt meg is tapasztaltuk az első 5-10 percben. Voltak lehetőségeink, de valami mindig hiányzott. A gólszerző jobb lábas, és a hosszú kapufa mellé lőtte a labdát. Nyernünk kellett volna. A következő találkozó Isztambulban lesz, csak a győzelem elfogadható. Az embereknek nem kellene kételkedniük bennünk, mindig a végsőkig harcolunk."

A kiállítás
"Az első sárgánál szerintem Odriozola a labdát érte el, viszont a második lap teljesen jogos volt. Nem kellett volna szabálytalankodnia egy sárga lappal. De a meccs hevében előfordul az ilyen."

Sérülések
"Mindannyian frissen tértünk vissza a válogatott szünetről, nem gondolunk a sérülésekre."

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK