Salgado: Időt kell adnunk Jovićnak

A Real Madrid korábbi jobbhátvédje, a legendás Míchel Salgado védelmébe vette Luka Jovićot és Zinédine Zidane-t is.

„Jović még nagyon fiatal. Ha a Real Madrid leigazolta, az okkal történt. Nagyszerű játékos volt az Eintracht Frankfurtban, sok gólt szerzett, igazi minőségi támadója volt a csapatnak.”

„Köztudott, hogy a Real Madridnak szüksége volt egy 9-esre, egy vérbeli csatárra. Benzema egy nem szokványos támadó, hiszen ő összegyűjti és meg is játssza a labdákat, nem csak a befejezésre koncentrál. Jovićnak még tanulnia kell. Egy fiatal játékosról, valamint a Real Madridról van szó, ahol a nyomás óriási. Időt kell neki adni. Mind tudjuk, hogy egy nagyszerű támadó.”

„A Real Madridot mindig kritikák veszik körül. Ez egy eredményeken, győzelmeken alapuló gigantikus egyesület, ahol a nyomás óriási. Az utolsó mérkőzés talán megnyugtatta a csapatot.”

„Zidane megérdemli a tiszteletünket. Három Bajnokok Ligáját nyert zsinórban. Olyat tett, amire még senki sem volt képes a futball története során. Az előző szezont követően most nehéz helyzetben van, de az idény még csak most kezdődött el, és máris sikerült a tabella élére kerülniük. Hagynunk kell őket dolgozni. Ismerem a Real Madridot, hiszen 11 évet töltöttem el a csapatban. Tudom, hogy hogy mennek a dolgok. Nagyon fontos, hogy a játékosok és az edzői stáb nyugodtak legyenek az ilyen helyzetekben.”

„Ahogy korábban is mondtam, a vezéregyéniségek nyugalmat hoznak a csapatba, amely tovább fog növekedni, fejlődni. Zidane megérdemli a bizalmat tőlünk, szurkolóktól. Úgy vélem, nagyszerű munkát végez.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK