Bale: Jó lenne végre legyőzni Lukáékat

A walesi szélső a horvátok elleni találkozó előtt nyilatkozott.

„Voltak szép eredményeink nagy csapatok ellen hazai pályán. Hiszünk magunkban. Úgy gondoljuk, hogy nem számít, ki az ellenfél, ki tudunk találni valamit, hogy legyőzzük őket. Nagyszerű játékosaink, nagyszerű csapatunk van, ha pedig mindent beleadunk, bárkit képesek vagyunk legyőzni.”

„A horvátok a csoport favoritjai. A világ egyik legjobb csapatáról beszélünk, különösen ha megnézzük a világbajnoki szereplésüket.”

„De az alárendelt szerep semmin nem változtat. Mi mindig a győzelemre játszunk. Nem igazán nézegetjük a tabellát, hogy őszinte legyek. Mindannyian tudjuk, hogy ha megnyerjük mindhárom hátralévő meccsünket, akkor kijutunk, csak ez lebeg előttünk. Ez a fő célunk.”

Bale

„Újabb nagy tornán akarunk szerepelni, hogy ismét próbálkozhassunk.”

„Rendben vagyok, csak egy rúgást kaptam a térdemre, amit némi jéggel megoldottunk. Sokkal inkább azon aggódtam, hogy kiállítanak. Örültem, hogy megúsztam, viszont az első eset szerintem nem volt sárga, így végül is a kettő kiegyenlíti egymást.”

„Nem igazán szerelhetek a horvátok ellen meggondolatlanul, ezt szem előtt kell tartanom. Nem akarok kihagyni egy meccset sem, különösen a csoportkör ilyen fontos szakaszában. Okosan kell játszanom, lehet, hogy lesz olyan, aki az eltiltásom érdekében megpróbál majd provokálni. De vagyok már olyan tapasztalt, hogy lehozzam a meccset lap nélkül.”

„Sokkal jobb formában vagyok fizikálisan, mint a nyári mérkőzésen, mivel akkor nagyjából hat hétig nem játszottam előtte. Nem voltam jó állapotban testben és lélekben sem. Remélhetőleg a mostani meccs másképp alakul.”

„Bármikor is játszunk ellenük, egy góllal veszítünk, és mindig nagyon szoros a meccs. Lukával nagyon hosszú ideje együtt játszom már, nagyon jól ismerjük egymást, jó lenne most már legyőzni végre.”
 

Forrás: BBC
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK