Reguilón: Nem haragszom senkire, hiszen mindent a Real Madridnak köszönhetek

Sergio Reguilón jelenleg a Sevilla kölcsönjátékosa, és kiválóan kezdte az idényt az andalúz egyesületnél, ahol alapembernek számít. Teljesítménye a válogatottnál sem maradt észrevétlen, így most a La Roja edzőtáborában készülhet élete első válogatott meccsére. Ennek apropóján az AS napilap kérésére adott interjút, melyben szóba került többek között Fede Valverde, Zidane, Marcelo, valamint Roberto Carlos is.

„Ez életem eddigi legizgalmasabb éve. Minden nagyon gyorsan történt, de jól alkalmazkodtam a helyzethez, amit igazán élvezek. Most, a válogatottnál minden egyes pillanat ajándék. Tetszik, hogy Roberto Moreno Carvajalhoz hasonlít, hiszen Dani a világ egyik legjobbja a posztján.”

„A Real Madridnál mindent beleadtam a pályán. A távozásomról szóló döntést mások hozták, de nem tehetek mást, végeznem kell a dolgom a lehető legjobban. Ezt tettem Madridban is, és most ugyanebben a felfogásban dolgozom Sevillában.”

„Jó érzésekkel távoztam Madridból, nem haragudtam senkire. Az egész egy közös megegyezés volt. Az akadémia neveltje vagyok, mindent a Real Madridnak köszönhetek. Nincs olyan forgatókönyv, ami miatt szomorúan, vagy csúnya módon távoznék Madridból.”

„Ødegaard és Ceballos is nagyon jól teljesítenek. Ami engem illet, csak arra koncentrálok, hogy jól dolgozzak Sevillában. A legjobb, amit Zidane dolgának megnehezítése érdekében tehetek, hogy jól játszok a jelenlegi csapatomban. A tervem az, hogy sokat futok, jól játszok, és mindent beleadok minden egyes mérkőzésen. Azt pedig majd meglátjuk, hogy mi történik jövő nyáron.”

„Valverde egy igazi fenomén. Egyszer régen azt mondta nekünk, hogy ő lesz az új Kroos. Mindig alázatos, lépésről lépésre halad, és mindig hisz magában.”

„Nem tudom, hogy lehetek-e az új Marcelo, hiszen ő minden idők egyik legjobbja. A stílusunk különböző, hiszen ő igazi labdazsonglőr.”

„Gyerekkorom óta Roberto Carlos a példaképem. Minden egyes megmozdulását imádtam, a sebességét, ahogy megrúgta a labdát… Az előző idényben mindig ott volt körülöttünk, volt lehetőségem beszélgetni vele, így elmondhattam, hogy mennyire elismerem őt.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK