Courtois: Tiszteletet várok el a médiától

A Real Madrid hálóőre megtörte a csendet, a válogatott szünet alatt beszélt jelenlegi helyzetéről és érzéseiről.

„Tudom, hogy mivel jár, ha valaki elit játékos. Boldog vagyok, nincsenek szorongásos problémáim. A média felelősségébe az is beletartozik, hogy ne publikáljanak hazugságokat és értelmetlen dolgokat, ahogy azt a közelmúltban is tették. Éppen azért, mert vannak olyan emberek vagy játékosok, akik tényleg küzdenek az említett problémával.”

„Úgy vélem, ez a viselkedés tiszteletlenség a játékosokkal, valamint azokkal szemben, akik tényleg szenvednek. Én boldog vagyok és keményen edzek, mert mindent meg akarok tenni a Real Madrid szurkolóinak öröméért.”

„A Santiago Bernabéu népe mindig kritikus, ezzel mindannyian tisztában vagyunk a klubnál. Mindent meg fogunk tenni azért, hogy a végén tapssal ünnepelhessenek.”

„Most már jól érzem magam, a megfázás egy elég kemény fajtájával küzdöttem, nem volt kellemes egyáltalán. Ma már jól vagyok, meggyógyultam, hétfőtől csütörtökig már a csapattal edzettem, szerdán ráadásul teljes értékű munkát végeztem. Újra erősnek érzem magam, sőt még néhány kilót is leadtam.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK