Mi MegKérdeztük: Kié volt a hónap gólja szeptemberben?

Úgy döntöttünk, hogy kicsit közelebb hozzuk az olvasóinkat az oldal működéséhez, ezért rendszeresen fogjuk kikérni akár a te véleményedet a csapat életét érintő kérdésekkel kapcsolatban. Ha még nem csatlakoztál, de szeretnél te is tag lenni, a cikk alján találod meg a linket. Ezúttal arra voltunk kíváncsiak, hogy szerintetek melyik volt a hónap legszebb gólja, cikkünkben pedig ezúttal is a top 3-ról teszünk említést.

Sajnos sok gólnak nem örülhettünk a mögöttünk hagyott hónapban, és eredmények szemponjából is felemásra sikeredett a szeptember. Azonban így is ki tudtunk választani három gólt, ami figyelemre méltó volt, és amelyekről mindenképpen érdemes említést tenni.

3. Bale első gólja a Villarreal ellen – 09.01. – 10 szavazat

Rögtön egy csinos góllal indítottuk a hónapot, gyönyörű összjáték, sarkazás, bepassz a száz százalékos helyzetben érkező embernek, aki hibátlanul fejezi be az akciót. Bevallom, hiába az óriási fölény az első két helyezettnél, számomra ennél szebb gól nem volt a hónapban, mert több játékos kreativitása, ügyessége, egymásra építése kellett a találathoz.

2. Vinicius Jr. gólja az Osasuna ellen – 09.25. – 183 szavazat

Nagyon kellett már ez a találat a fiatal brazilnak, akin rengetegen köszörülték a nyelvüket a szezon kezdete óta, mondván, sosem lesz belőle senki, ráadásul a kaput sem bírja eltalálni. Nos, abban tényleg nem lehetünk biztosak, hogy mit hoz a jövő, de ez a találat talán áttörést okozhat számára.

László: "Nekem Viniciusé (tetszett a legjobban – a szerk.). Ritkán lő gólt, talán ezért is nem csak számomra akkora öröm, amikor betalált, és hogy hogy talált be. Szépen becsavarta a jobb felsőbe."

1. Rodrygo gólja az Osasuna ellen – 09.25. – 185 szavazat

Ha csak egy hajszálnyival is, de Rodrygo megelőzte honfitársát, így övé lett a legszebb gólnak járó díj szeptemberben. Kollégánk, Szoki foglalta össze, hogy miért erre a gólra esett a választása: "Rodrygo, a megelőző passz is gyönyörű, ahogy átveszi, ahogy egy testcsellel befelé tolja, majd pedig elteszi belsővel a kapus mellett, zseniális." Tényleg az. De beszéljen helyettünk a videó.

Egyetértesz az itt felsoroltakkal? Hiányolod valamelyik másik találatunkat ebből a hónapból? Ha szeretnél csoportunkhoz, a Magyar Madridisták Közösségéhez csatlakozni, azt ezen a linken teheted meg, ahol napi szinten érdekes témák vetődnek fel tagjaink által, hetente többször pedig szavazhatsz és véleményt is írhatsz, ami megjelenhet ezekben az írásainkban.

Forrás: penamadridista.hu
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK