James fontos döntést hozott meg a Real Madrid érdekében

A dél-amerikai középpályás remekül indította a szezont, rendre a csapat jobban teljesítő játékosai között volt az idény eddigi mérkőzésein. Kapcsolata ugyan nem indult fényesen Zidane-nal, de James úgy tűnik kész megharcolni a helyéért Madridban, és most egy komoly gesztust is tett a francia mester felé: lemondta az októberi válogatott meccseket, hogy Spanyolországban folytathassa a felkészülést a Real Madrid mérkőzéseire.

James Rodríguez számára 10 perc is elég volt, hogy a Granada ellen gólt szerezzen, és egy szoros mérkőzést végleg eldöntsön. A kolumbiai játékos ismét azt bizonyította, hogy maximálisan a Real Madridra koncentrál, és a szurkolók és a sajtó egyaránt elismerik a teljesítményét. Nem kérdés: James meg akarja vetni a lábát Madridban, és igyekszik minden egyes játékperccel élni, amit Zinédine Zidane ad neki. A Real Madrid legjobban teljesítő játékosai között számon tartott középpályás elhivatottságát mutatja, hogy Queiroz edzőt megkérte, hogy hagyja ki őt a Chile és Algéria elleni barátságos meccsre készülő kolumbiai válogatott keretéből. Az ok egyértelmű: James a klubnál akar maradni, és a Real Madridnál szeretne készülni a válogatott szünetben. A nemzeti csapat szakembere tiszteletben tartotta játékosa kérését, így James talán egy kicsit közelebb kerül ezzel Zidane-hoz, és a Real Madrid kezdőcsapatához.

191006_james

James eddig csupán 321 percet kapott idén minden sorozatot figyelembe véve, a bajnokságban hat meccsen játszott, ám csupán a Levante ellen töltötte mind a 90 percet a pályán. A BL-ben a PSG ellen 70 percet kapott, míg a Brugge elleni keretből kimaradt. Szerinted többet kellene játszania? Csoportunkban jelenleg is fut egy szavazás, ami alapján elmondható: Jamesnek komoly szerepet kell játszania az idei Real Madridban!

Forrás: marca.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK