Valverde: Ha bajnokok akarunk lenni, minden nehézséget le kell győznünk

A Granada elleni 4-2-es hazai győzelmet követően a játékosok közül Carvajal és Valverde álltak a sajtó munkatársainak rendelkezésére.

Carvajal: 
„Nem engedhetjük, hogy egy 3-0-s hazai vezetésnél ez történjen, ki kell javítanunk ezt a hibát, vagy súlyos pontokba fog kerülni a jövőben.”

„Az, hogy mentünk előre, szenvedtünk, ők pedig nem tudtak kiegyenlíteni, nem az erő jele. Sokkal meggyőzőbbnek kell lennünk. Most listavezetőként mehetünk szünetre, függetlenül attól, hogy mi történik a többi meccsen. Kezdhetünk koncentrálni az idegenben lejátszandó nehéz hétre.”

Carvajal

„Nagyon örülök Hazard góljának, nagyon megérdemelte, remekül dolgozik és folyamatosan javul. Az edző kérte, hogy játszak a bal szélen a sérülések miatt. Ezt az előző idényben is megtettem néhányszor, ezért kért meg rá. A legfontosabb most a három pont.”

Valverde:
„Az edzővel és a stábbal azon dolgozunk, hogy már az ellenfél térfelén tudjunk nyomást gyakorolni, ma pedig ez nagyon jól sikerült. Folyamatosan nyomás alatt tartottuk őket, megvoltak a góljaink és elsők maradtunk. Volt olyan pillanat, amikor be kellett állnunk, de ezt nem engedhetjük meg a jövőben, tartanunk kell a tempót és nyomást kell kifejtenünk az ellenfélre. Nem szabadna szenvednünk, de ha bajnokok akarunk lenni, akkor minden nehézséget le kell győznünk, ami az utunkba áll.”

Valverde

„Mindig fontos a győzelem, az pedig extra motiváció, hogy az élen maradhatunk. Ma jól játszottam, de még sok van bennem, tovább kell javulnom, sokat kell még tanulnom a csapattársaimtól. Az, hogy a Real Madrid középpályásaival játszhatok, büszkeséggel és elégedettséggel tölt el. A célom az, hogy ebben a klubban harcoljak címekért minden fronton, és büszkévé tegyem ezt a címert.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…