Milyen büntetéseket kaphatnak a Real Madrid játékosai?

A Spanyol Cuatro televíziós csatorna nyilvánosságra hozott részleteket a Real Madrid által a játékosokkal szemben alkalmazható büntetésekről, például késéssel, túlsúllyal, mobiltelefon használattal kapcsolatban.

A büntetési tételek 250 eurótól indulnak, tehát nem kell senkinek attól tartania, hogy a játékosok belerokkannának az esetleges mulasztásaikba.

Akár 1000 euróba is kerülhet a késés
A Madrid játékosainak legkésőbb az edzések megkezdése előtt 45 perccel kell érkezniük az edzőközpontba. Öt perces késés esetén 250 euróra büntetik őket, de ha negyedórát késnek, az már 500 euró, de egészen 1000 euróig felmehet az összeg. Ha egy játékos kihagyja az edzést, az 3000 eurójába fáj.

A játékosok azért is büntetést kapnak, ha munka közben használják a mobiltelefonjaikat. Miközben a fizioterapeutával dolgoznak, 250 eurót jelent számukra egy kis chatelés, de ha az öltözőben, vagy a csapatbuszon támad kedvük a mobil képernyőjére tapadni, az 500-tól 1000 euróig terjedő büntetéssel jár.

Meccskeret

Egyéb büntetések
Ha egy kerettagon túlsúly mutatkozik, az 250 euróba kerül, ez az összeg pedig tovább nő, ha az illető nem adja le elég gyorsan a súlyfelesleget, vagy visszaesőnek számít ebből a szempontból.

Ha egy játékos interjút szeretne adni vagy nyilvános eseményen mutatkozna, vagy Madridon kívülre utazna szabadnapján, a klub előzetes engedélyét kell kérnie. Ha ezt elmulasztják, 250-1000 euróig terjedhet a büntetés összege.

Kikötés, hogy a játékosoknak a klub hivatalos felszerelését kell viselniük a sajtótájékoztatókon, illetve azok, akik nem tagjai a meccskeretnek, a találkozó előtt az öltözőben kell lenniük és legalább a 80. percig a stadionban kell maradniuk.
 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK