Vinícius: Ez nem fordulhat elő ismét

A játékosok közül Casemiro, Vinícius Junior, és Modrić álltak a sajtó rendelkezésére. Ramos a közösségi médiában osztott meg pár gondolatot a mérkőzéssel kapcsolatban.

Casemiro

Végeredmény: „Ez nem az az eredmény, amit el akartunk érni. Már nincs olyan, hogy könnyű mérkőzés. Az ellenfelünk két lehetőségből kétszer talált a kapunkba az első játékrészben. Tisztelnünk kell az ellenfelet. A sok negatívum ellenére ez a döntetlen még mindig reménykedésre ad okot a Bajnokok Ligájában.”

Szurkolók: „Amikor kétgólos hátrányban vagy, akkor sietteted a játékot, ez pedig hibákhoz vezet. Nem érzékeltem, hogy a szurkolók dühösek lettek volna, mögöttünk voltak a második félidőben is egészen a lefújásig. Rég nem láttam a drukkerektől, hogy így beálltak volna a csapat mögé, mint ahogyan tették azt tegnap.” 

Feljavulás a második félidőben: „A játékosok és a szurkolók is jól reagáltak. Ők hittek bennünk, mi pedig hittünk magunkban. Ha megnézzük, mindenkinek el kell ismernie, a második félidőben jól teljesítettünk, de a Bajnokok Ligájában a hazai mérkőzéseket egyszerűen muszáj megnyerni.” 

Courtois: „Nekem azt mondták, gyomorrontása van. Nachónak a térdével akadtak problémái. Remélem nem komoly a sérülésük, mivel fontos játékosokról van szó.” 

Hazard: „Hazard egyéni játékát olyan szemszögből kell vizsgálni, hogy ő kulcsszerepet akar betölteni a csapatban. Az emberek már várják a gólt tőle, de ő a játék egyéb szegmenseiben is mindent megtesz. Még a beilleszkedése zajlik, mindannyian tudjuk, hogy topjátékos, a világ öt legjobb futballistája közé tartozik.” 

Vinícius

Továbbjutási esélyek és koncentráció: „Ez nem történhet meg még egyszer. Megvan az önbizalmunk ahhoz, hogy megnyerjük a hátralévő mérkőzéseinket, és továbbjussunk a csoportból. Zidane felhívta a csapat figyelmét a koncentráció fontosságára a szünetben, hogy ne fordulhasson elő ismét az, ami az első félidőben megtörtént.” 

„A következő mérkőzésre kell összpontosítanunk, és mindent meg kell tennünk, hogy a történelem ne ismételje meg önmagát. Kétszer is betaláltak az első félidőben. Az éhség a győzelemre, ami a második félidőben jellemezte a csapatot, jó jel.”

Areola: „Nehéz helyzet az, amikor sérülés miatt kell váltanod meccs közben kapusposzton. Areola nagyon jól teljesített. 

Modrić  

Második félidő: „Az első félidőben nem játszottunk jól, de reagáltunk erre a második félidőben, és nyomás alá helyeztük őket. Szereztünk két gólt, a pozitívumokra kell koncentrálnunk. Megmutattuk a karakterünket a második játékrészben, és még mindig sok van hátra a csoportkörből.”

Ramos

Összegzés: „Nagyon rosszak voltunk az első félidőben, amelyet egy olyan második követett, amikor bátrak voltunk, és úgy teljesítettünk, ahogyan azt várták tőlünk. Többet kell tennünk, és jobban kell teljesítenünk. Ez egyértelmű.” 
 

Forrás: realmadrid.com, as.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK