2020. February 20., Thursday

Vinícius: Ez nem fordulhat elő ismét

  • B. Dániel
  • Oct. 2, 2019, 7:30 a.m.
A játékosok közül Casemiro, Vinícius Junior, és Modrić álltak a sajtó rendelkezésére. Ramos a közösségi médiában osztott meg pár gondolatot a mérkőzéssel kapcsolatban.

Casemiro

Végeredmény: „Ez nem az az eredmény, amit el akartunk érni. Már nincs olyan, hogy könnyű mérkőzés. Az ellenfelünk két lehetőségből kétszer talált a kapunkba az első játékrészben. Tisztelnünk kell az ellenfelet. A sok negatívum ellenére ez a döntetlen még mindig reménykedésre ad okot a Bajnokok Ligájában.”

Szurkolók: „Amikor kétgólos hátrányban vagy, akkor sietteted a játékot, ez pedig hibákhoz vezet. Nem érzékeltem, hogy a szurkolók dühösek lettek volna, mögöttünk voltak a második félidőben is egészen a lefújásig. Rég nem láttam a drukkerektől, hogy így beálltak volna a csapat mögé, mint ahogyan tették azt tegnap.” 

Feljavulás a második félidőben: „A játékosok és a szurkolók is jól reagáltak. Ők hittek bennünk, mi pedig hittünk magunkban. Ha megnézzük, mindenkinek el kell ismernie, a második félidőben jól teljesítettünk, de a Bajnokok Ligájában a hazai mérkőzéseket egyszerűen muszáj megnyerni.” 

Courtois: „Nekem azt mondták, gyomorrontása van. Nachónak a térdével akadtak problémái. Remélem nem komoly a sérülésük, mivel fontos játékosokról van szó.” 

Hazard: „Hazard egyéni játékát olyan szemszögből kell vizsgálni, hogy ő kulcsszerepet akar betölteni a csapatban. Az emberek már várják a gólt tőle, de ő a játék egyéb szegmenseiben is mindent megtesz. Még a beilleszkedése zajlik, mindannyian tudjuk, hogy topjátékos, a világ öt legjobb futballistája közé tartozik.” 

Vinícius

Továbbjutási esélyek és koncentráció: „Ez nem történhet meg még egyszer. Megvan az önbizalmunk ahhoz, hogy megnyerjük a hátralévő mérkőzéseinket, és továbbjussunk a csoportból. Zidane felhívta a csapat figyelmét a koncentráció fontosságára a szünetben, hogy ne fordulhasson elő ismét az, ami az első félidőben megtörtént.” 

„A következő mérkőzésre kell összpontosítanunk, és mindent meg kell tennünk, hogy a történelem ne ismételje meg önmagát. Kétszer is betaláltak az első félidőben. Az éhség a győzelemre, ami a második félidőben jellemezte a csapatot, jó jel.”

Areola: „Nehéz helyzet az, amikor sérülés miatt kell váltanod meccs közben kapusposzton. Areola nagyon jól teljesített. 

Modrić  

Második félidő: „Az első félidőben nem játszottunk jól, de reagáltunk erre a második félidőben, és nyomás alá helyeztük őket. Szereztünk két gólt, a pozitívumokra kell koncentrálnunk. Megmutattuk a karakterünket a második játékrészben, és még mindig sok van hátra a csoportkörből.”

Ramos

Összegzés: „Nagyon rosszak voltunk az első félidőben, amelyet egy olyan második követett, amikor bátrak voltunk, és úgy teljesítettünk, ahogyan azt várták tőlünk. Többet kell tennünk, és jobban kell teljesítenünk. Ez egyértelmű.” 
 


  • Forrás: realmadrid.com, as.com
  • Szerző(k): B. Dániel

Hozzászólások

Tabella