Simon Mignolet: Biztos vagyok benne, hogy Hazard sikeres lesz Madridban

A Club Brugge kapusa a Real Madrid elleni BL-meccs előtt nyilatkozott.

„Tisztában kell lennünk azzal, hogy a Real Madrid ellen lépünk pályára, amelynek nagyon komoly egyénin képességekkel rendelkező játékosaik vannak. Ha versenyre akarunk kelni velük, akkor egységként kell játszanunk annak érdekében, hogy erősebbé tegyük magunkat. Nem gondolom, hogy van alkalmas pillanat arra, hogy a Real Madrid ellen lépj pályára. Ha egy ilyen ellenfél ellen játszol, akkor tudnod kell, hogy kemény dolgod lesz, el kell fogadnod, hogy jobbak nálad, viszont jó formában vagyunk. Reméljük, hogy képesek leszünk úgy teljesíteni, mint eddig. Ha ez sikerül, akkor biztosan elérhetünk valamit.”

„Hazard már most is egy világsztár. Tisztában vagyok a képességeivel. Edzettem mellette a nemzeti csapatban, biztosan új még neki egy ilyen csapatnál játszani, mint a Real Madrid. Szüksége lesz némi időre az új környezet megszokásához, de ha az erősségeit nézzük, akkor biztos vagyok benne, hogy sikeres lesz és végül a Real Madrid csillaga válik belőle.”

Mignolet

„Courtois nehéz heteken van túl, de visszatért és a legjobb formájában van. Világklasszis kapus, ezt bizonyította már minden klubjában. Nagyszerű csapattárs, megvan benne az, amire a Real Madrid és a belga válogatott első számú kapusának szüksége van.”

„Még emlékszem a Milan elleni Club Brugge meccsre (1-0-s győzelem a BL-ben, 2003-ban). Szép emlék minden szurkolónknak. Holnap is hasonlóra lesz szükség, győzelemre kell játszanunk. A csapat erősen hisz magában.”

„Csapatként kell játszanunk. Támadásban megvan a kellő sebességünk, így jól be vagyunk rendezkedve a gyors kontrákra.” 

Forrás: realmadrid.com; UEFA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK