14 éve nyitotta meg kapuit a Real Madrid City

14. születésnapját ünnepli a Real Madrid City, amely minden klubhoz kötődő ember számára valódi büszkeség. A létesítmény 2005. szeptember 30-i megnyitása óta pedig folyamatosan fejlődik, hogy továbbra is a világ legjobb sportközpontja maradhasson.

Az évforduló kapcsán tekintsük át, mitől is olyan különleges ez a létesítmény.

Először is a Zinédine Zidane vezette gárda is itt edz, illetve itt tölti idejét a hazai mérkőzések előtt.

2016. áprilisa óta pedig már a kosárcsapat is itt készül Pablo Laso vezetésével, és természetesen az akadémiai csapatok is itt játszanak és gyakorolnak. A létesítmény ezen része ráadásul más, különleges eseményeknek is otthont ad, mint például a legutóbbi éves közgyűlés, ahol Florentino Pérez igencsak erős beszédet mondott.

Összesen 13 akadémiai csapatnak jelenti az otthont a Real Madrid City. Ők az edzéseken kívül a meccseiket is itt játsszák, többek között az Alfredo Di Stéfano Stadionban. A valaha volt legjobb labdarúgóról elnevezett pályán lép pályára például a Castilla, valamint az U19-es csapat is itt vitézkedik az UEFA Ifjúsági Bajnokok Ligájában.

Az új vállalati irodaház a Real Madrid City növekedésének legújabb példája. A tavalyi szezonban fejeződött be az összes klub- és alapítványi munkavállaló áthelyezése ebbe az irodaházba, amelynek építése során a legmagasabb építészeti és funkcionális minőségre törekedtek, figyelembe véve az egyszerűség, átláthatóság, fenntarthatóság és modernitás alapvető értékeit.

Néhány kép erről a csodálatos létesítményről:

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK