Zidane: Többet érdemeltünk volna

Zinédine Zidane megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját az Atlético Madrid ellen lejátszott bajnoki után.

„Többet érdemeltünk volna egy pontnál. Gratulálok a játékosoknak, mivel ismét nagyon egységesek voltunk, nem kaptunk gólt és védekezésben jó formát mutattunk. Elől hiányzott egy kicsi, de dolgozunk rajta.”

„Ha 0-0 egy mérkőzés állása, akkor többet kockáztathatsz, de mi maximálisan tudtunk koncentrálni, biztos vagyok benne, hogy minden jól alakul majd. Egy olyan ellenfél ellen léptünk pályára, akik megpróbálták minden támadó lehetőségünket kiiktatni. Ma megszerezhettük volna mind a három pontot.”

„Hazard-t támogatni kell. Remek munkát végzett. Nem volt sok helyzetünk, de ezen az úton kell tovább haladnunk. A csapatként a pályán végzett kemény munkára kell koncentrálnunk.”

Zidane

„Tudjuk, hogy milyen fontos az intenzitás minden egyes meccsen, de ma az egység volt a kulcs. Ez egy nagyon erős Real Madrid volt. Nem volt helyzetük ellenünk, ez pedig nagyon fontos. Támadásban hiányzott valami, egy kicsit több helyzetet kell kidolgoznunk. Örömmel távozunk, hiszen szereztünk egy pontot és most a következő meccsel foglalkozhatunk.”

„Ha továbbra is így védekezünk és összedolgozunk, akkor támadásban is gondot fogunk okozni. Nagyon fontos, hogy három mérkőzés óta veretlenek vagyunk, ezt a munkát kell folytatnunk. Első helyen állunk, pontokat gyűjtünk. Jó formában vagyunk, jól játszunk. Jók vagyunk letámadásban az ellenfél térfelén, és egy nagyon megbízható teljesítményt teszünk le az asztalra.”

„A meccs Oblak védésén múlt Benzema kiváló fejese után. Egy remek kapus ellen játszottunk, ezt el kell fogadnunk.”

„Valverde jó meccset játszott, azért hoztam le, mert fájdalmat érzett a vádlijában. Az ellenfél térfelén tartotta őket nyomás alatt, elégedett vagyok a teljesítményével.”

„Bale rendben van. Itt van, jól teljesít. Tudjuk, hogy képesek vagyunk egyénileg jobban teljesíteni támadásban.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…