Rodrygo: Zidane nyugalmat és bizalmat sugároz, ezért alakult ilyen jól számomra ez a mérkőzés

Az Osasuna elleni győzelmet követően Lucas Vázquez, valamint az első madridi gólját jegyző Rodrygo mesélt a meccsről és az érzéseiről.

Lucas Vázquez

„Nagyon boldog vagyok az eredmény, valamint a meccsbe fektetett munka mennyisége miatt. Nagyon fontos volt számunkra, hogy megszerezzük a három pontot. Ki kell emelnünk az egész csapat által végzett munkát: az első pillanattól kezdve nagyon erősek voltunk védekezésben és támadásban is. Ezen az úton kell tovább haladnunk.”

„Az edző egész pályafutása során ugyanazt az elvet alkalmazza, az egész keretre vonatkozóan. Elégedettek vagyunk ezzel a filozófiával, valamint azzal, hogy mindannyian lehetőséghez jutunk. A győzelmek akkor jönnek, ha az egész csapat együtt van. Ezt bizonyítottuk ma is. Zizou az egész csapatot használja, mindenkinek lehetőséget ad. Ha jól edzünk és teljesítünk, akkor mindenre képesek vagyunk.”

Nagyon örülünk Vinícius teljesítményének. Nagyszerű srác, aki annyira keményen dolgozik, mint a keret többi tagja. Ő is kivette a részét a győzelemből a góljával. Nagyon örülünk, hogy őt és Rodrygót leigazolta a klub. Ugyanakkor lépésről lépésre kell haladniuk, folytatniuk kell a fejlődést. Mindenük megvan ahhoz, hogy szupersztárrá váljanak. Folytatniuk kell azt a munkát, amit eddig is végeztek. Csodálatos srácok, barátságosak, és ha keményen dolgoznak, bármit elérhetnek.”

„Örülök, hogy játszhattam, hogy azt csinálhattam, amit a legjobban élvezek. Ami a derbit illeti, egy nagyon fontos mérkőzés számunkra, nagyon szeretnénk győzni.”

Rodrygo

 „Mindig is volt egy kis szerencsém a bemutatkozásaimon, ez nagy örömmel tölt el. Nagyon boldog vagyok, hogy pályára léphettem és be is találtam, hiszen ezzel segíthettem a csapatnak. Szeretném megköszönni a családomnak és a csapattársaimnak, akik minden egyes nap beszélnek velem és önbizalmat adnak. Már korábban is mondtam, hogy a Real Madrid mezében mindig érzelemdús a gólszerzés.”

„A bemutatkozásomon szerzett gólom ellenére nem szeretném, ha Ronaldóhoz hasonlítanának, hiszen ő a futballtörténelem, valamint a hazám egyik legnagyszerűbb játékosa. Ami a gólt illeti… jól vezettem a labdát, tudtam, hogy onnan jól is alakulhatnak a dolgok. Mindig meg kell mutatnom, hogy méltó vagyok a Real Madridban való játékhoz.”

„Zidane tudja, hogy mit csinál, minden egyes nap beszélünk egymással, gyakran elmondja, hogy folytatnom kell a kemény munkát. A Real Madrid játékosa vagyok, és nem érdekel, hogy a Castillában szereplek Raúl irányítása alatt, vagy az első csapatban. Itt mindig lesznek nagyszerű játékosok.”

„Nagyon boldog vagyok. Zidane nyugalmat és bizalmat sugároz, úgy vélem, ez az oka annak, hogy így alakult ez az este számomra. Egyszerűen nem találom a szavakat, a bemutatásom óta arról álmodtam, hogy a Bernabéu az én nevemet skandálja… Nagyon boldog vagyok!”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…