Beharangozó: Real Madrid – Osasuna: Veretlenek egymás ellen

A Real Madrid zsinórban a harmadik győzelmét arathatja a bajnokságban ma este.

A Real Madrid a vasárnapi sevillai kirándulás pozitívumaira építve próbálja meg a bajnokságban legyőzni az Osasuna együttesét, amellyel zsinórban a harmadik győzelmét arathatná a bajnokságban. 

A Madrid és az Osasuna összecsapásán a bajnokság eddigi három veretlen csapata közül kettő találkozik egymással. A három pont begyűjtésével a madridiak a tabella egyik éllovasaként várhatnák a szombati, Atlético elleni városi derbit. 

A királyi gárdának három győzelem mellett két döntetlenje van ebben a kiírásban. A legutóbbi két találkozóján egygólos győzelmet aratott a csapat a Levante és a Sevilla ellen. Mindkét mérkőzés kulcsszereplője Karim Benzema volt, a francia csatár nagyszerűen kezdte a szezont, hiszen öt mérkőzésen öt gól a mérlege. 


Mindössze két edzés állt Zidane rendelkezésére a vasárnap esti mérkőzés után, hogy felkészítse a csapatát a baszk együttes vendégjátékára. A találkozó előtti utolsó tréningen teljes kerettel dolgozhatott a mester, eltekintve Asensiótól, Mendytől, és Marcelótól. A francia edző elmondása szerint amennyiben le akarják győzni az Osasunát, jól kell teljesíteniük, és ugyanazzal az intenzitással, hozzáállással, és elkötelezettséggel kell játszaniuk, mint a legutóbbi mérkőzésen.

Ellenfél

Három év telt el azóta, hogy az Osasuna legutóbb a Bernabéuba látogatott, a baszkok akkor 5-2-es vereséget szenvedtek. Az elmúlt fordulóban gólnélküli döntetlent játszottak a Betis ellen, így egy győzelem mellett immár négy döntetlen áll a pamplonai csapat neve mellett. Három nappal a madridi derbi előtt tehát két veretlen csapat találkozóját láthatjuk a Bernabéuban.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…