A FIFPro World11 2019 madridistáinak gondolatai

Sergio Ramos, Marcelo, Luka Modrić és Eden Hazard beszélgetett a Realmadrid TV riporterével, miután megtudták, hogy bekerültek a FIFA FIFPro World11 2019 álomcsapatba, amelyet a FIFA The Best gálán hirdettek ki a milánói Scalában.

Sergio Ramos:
„Hatalmas kiváltság ismét bekerülni a világ legjobb tizenegyébe, amit a játékosok szavazatai alapján állítottak össze. Boldoggá tesz, ez is a kemény munka, az áldozatok és a hosszú évek erőfeszítéseinek eredménye. Ez egy különleges pillanat, amit ki kell élvezni.”

„Ez egy igazán különleges este a Madrid számára, hiszen az, hogy itt lehetünk és képviselhetjük a klubot, annak a befektetett energiának köszönhető, amit az elmúlt években mozgósítottunk annak érdekében, hogy eljussunk erre a szintre és itt is maradjunk. Az edzőnknek és a társainknak köszönhetően lehetünk itt és élvezhetjük ezt a gálát, hálásak vagyunk nekik.”

Ramos

„Örülök, hogy a futballvilág és a kollégáim neveztek a világ legjobb tizenegyébe, ez teljesen felpörget. Hatalmas büszkeség. Kiváltság, hogy kiélvezhetem ezt az estét, remélem, hogy még sok évig így lesz majd.”

„Minden pletyka ellenére a számok magukért beszélnek. A némaság a leghangosabb kiáltás. Mi a játékra koncentrálunk, örömünket leljük a munkánkban, mivel ha szenvedélyesen csinálod a dolgot, azok végül jól alakulnak számodra. Meg fogunk próbálni jó idényt futni, meglátjuk, hogy sikerül-e jövőre visszatérnünk ide.”

Hazard:
„Nagyon jól érzem magam és boldog vagyok, hogy itt lehetek, most már sorozatban másodszor. Büszke vagyok rá, hogy futballista vagyok és hogy bekerültem a legjobb 11-be. Igazán élvezem ezt a pillanatot, megtiszteltetés ilyen sok nagyszerű játékos között lenni.”

Hazard

„Az előző idényem remekül sikerült. Nyertem néhány trófeát, jó teljesítményt is nyújtottam, gólokat lőttem, remélem, hogy a Real Madriddal is sikerül ezt elérnem. Nem kizárólag a trófeák hajtanak, minden edzésen és meccsen megpróbálom a legjobbamat nyújtani. Úgy akarok teljesíteni itt is, ahogy a Chelsea-ben tettem.”

„Számomra egy álom vált valóra azzal, hogy a Real Madridban játszhatok. Vasárnap jól játszottunk és nyertünk a Sevilla ellen, remélem, hogy folytatjuk ezt az utat, a szurkolóinkat pedig sikerül boldoggá tennünk.”

Marcelo:
„Nagyon boldog vagyok. Ez egy egyéni trófea, de a csapattársaim nélkül nem sikerült volna elérnem. Keményen dolgozom minden egyes nap, mindent beleadok a pályán, hogy a Madrid mindent megnyerjen és boldogok legyünk. A családom nélkül nem lett volna lehetséges ennyi mindent megnyerni.  Az előző idény nehéz volt, de alig várom a következőt.”

Marcelo

„Az előző idényben nem nyertünk semmit, de vannak játékosok, akik végig keményen dolgoztak és csodás dolgokat vittek véghez, hogy itt lehessenek. Bár vannak , akik kételkednek, vagy nem akarják, hogy a Madrid játékosai itt legyenek, a Real Madridot mindig képviselik itt.”

„A sérülésem már javul. Óvatosnak kell lenni, lépésről lépésre kell haladni. Már dolgoztam a pályán, de még egy ideig várnom kell.”

Modrić:
„Örülök, hogy újra itt lehetek. Ez a kemény munka és áldozatok, illetve az edzők és csapattársak segítségének eredménye, hiszen nélkülük lehetetlen lenne ezt elérni. Számomra ez az egyik legjobb díj, mivel az ellenfelek játékosai szavaznak rád, ez pedig örömmel tölt el és büszkévé tesz, hálásnak kell lenned a szeretetükért.”

Lukita

„Jelentős, hogy négy Real Madrid játékos is itt van a csapatban. Ez is azt mutatja, hogy az emberek elismernek minket és az általunk végzett kemény munkát, bár persze vannak, akik ennek ellenkezőjét teszik. Mindenesetre a többség elismeri azt, amit teszünk és amit tettünk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK