Zidane: Dicséret illeti az egész csapatot

A Real Madrid francia mestere a Sevilla elleni győzelmet értékelte a találkozó után a sajtó munkatársainak kérdéseire válaszolva.

„Örülünk, mivel 90 percen át magas szinten játszottunk egy nehéz környezetben. Ez egy győztes csapat, elégedett vagyok minden játékosommal. A Sevilla remekül teljesített az idény eleje óta, gratulálnunk kell a játékosainknak.”

„90 percen át volt személyisége a csapatnak. Mindenki segítette a másikat a pályán, szembetűnő volt a közös védekezés. Nem sok lehetőséget adtunk nekik, tudjuk, hogy milyen nehéz itt játszani. Gratulálnunk kell azoknak is, akik nem léptek pályára, mert sokat segítettek a többieknek.”

„Szerdán egy újabb mérkőzés vár ránk, ami teljesen más lesz, mint a mai volt. Akkor is meg fogunk próbálni az első pillanattól kezdve magas intenzitással játszani és a győzelemért dolgozni. Most pihennünk kell és gratulálnunk kell a játékosoknak, mert mindent beleadtak a pályán. Boldog vagyok.”

Zidane

„Tudjuk, hogy Benzema mire képes, most újabb győzelmet hozott nekünk. Jól védekeztünk, taktikai szempontból jól olvastuk a játékot. Ez kritikus fontosságú, ha egy ilyen nagy csapat ellen játszol. Tudtuk, hogy képesek lehetünk betalálni, Karimnak köszönhetően pedig ez sikerült is.”

„Tudjuk, hogy jobb támadójátékra vagyunk képesek. A csapatmunka alapvető fontosságú volt ebben a győzelemben. James, Gareth, Hazard és a többiek is fontos szerepet töltöttek be a mérkőzésen. Jól védekeztünk, ami egy ilyen pályán elengedhetetlen.”

„Tisztában vagyunk Modrić fontosságával, de a csapat ma fenomenális volt. Biztos vagyok benne, hogy ő is örül a mai teljesítményünknek.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…